26.11.2011

Mullakin on ja kirjakin on luettu
Nyt mullakin on - oma Rikke nimittäin. Yllättävän kauan sain tuohonkin pipoon aikaa upotettua, mutta nyt pari päivää olen ollut onnellinen hittipipossani. Mieskin jo tilasi itselleen oman, mutta pukin konttiin en sitä luvannut. Lankana Madeline Tosh DK, väri Lichen. Tilasin aikanaan langan Saksasta, silloin tätä herkkulankaa ei vielä ollut Suomen kamaralla myynnissä. Tuosta väristä pidän erityisen paljon, se on miltei sama yhdistelmä vihreää ja harmaata kuin silmissäni ja eloa tuo pienet violetit pilkahdukset. Samat sävyt löytyy myös kasvimaan pielen sammalkivestä. 

Riken kanssa samaan aikaan aloitettu Con rit on luettu loppuun jo aikapäiviä sitten. Olihan se seikkailu ja mukaan oli ujutettu paljon tietoa, mutta välillä tuntui kuin olisi lukenut seikkailuelokuvan käsikirjoitusta, actionia oli loppupuolella vähän turhan tiiviisti.

Now I have one too- a Rikke hat, I mean. I'm very happy with this hat and my husband wants one too. I used the thoroughly lovely Madeline Tosh DK yarn in color Lichen. I like  especially the color of the hat, it has the same hues of green and grey as my eyes and the rock next to my vegetable garden.

7 kommenttia:

Rouva Kameleontti kirjoitti...

Rikke on ihan uusi tuttavuus. Madeline Toshia hiplasin messuilla ja ryhdyin heti haaveilemaan siitä tehdystä fyrryhuivista, jonka näin Titityyn osastolla.
(Nyt on tekeillä teinitytön "muovinen Crystal-huivi". Crystalia sain kolme kerää vajaan yhden Madeline hinnalla. (Onneksi olivat laittaneet paljetit halpaan lankaan;)

Merruli kirjoitti...

Rouva Kameleontti: Laitan tähän linkin Rikkeen, http://happyknits.com/blog/free-pattern-rikke-hat/
se on ollut melkein jokaisessa neuleblogissa tänä syksynä. Tuo lanka on kyllä unelmaa, mutta tosiaan hurjan hintaista. Lähikaupassa crystal on onneksi niin korkealla hyllyssä, ettei meidän neidit ole sitä vielä huomanneet.

Mirva kirjoitti...

Voi vitsi miten upean näköinen pipo! Sen värisävyt on niin ihanat, ja kuvassa hurjan hieno valo.

Maria kirjoitti...

Ihana ihana pipo!!!Haluun tuommoisen kanssa...

Satu kirjoitti...

Mä himoitsen tuota kanssa, mahtaisinko osata tulkita ohjeen...ihana kuvakin piposta ja taikahetkistäkin :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Just tuollaisen pipon haluan! Kauniita kuvia nyt ja edellisissä.
Meidän tietsikka rikki ja nyt olen miniläppärillä joka jaksaa hitaasti ja vähän joten oma bloggailu ei onnistu.

Hyvää sunnuntaita sinulle!
Anu

Merruli kirjoitti...

ARGH, taas blogger söi mun vastaukset. Uusi yritys siis.

Mirva: Nuo pienet aurinkohetket ovat tälläisessä märässä pimeässä marraskuussa niin arvokkaita, eivätkä vähiten valokuvauksen kannalta.

Maria: Pakko olla samaa mieltä ;o) Tuosta tuli lempipipo.

Satu: Varmasti osaat oman neuloa. Ohjeen haaste on oudompi luomistapa, mutta sen voi opetella youtubista (kuten minä tein) tai korvata normaalilla luomistavalla. Muuten ihan ainaoikeaa pyöröllä ja kavennukset lopuksi.

Anu: Voi kun harmi, että sulla on tietokone rikki,se rajoittaa tätä harrastusta kyllä aika paljon. Mutta hei, nythän sulla on vähän neuleaikaa enemmän, tehdä vaikka oma Rikke.