19.11.2011

Ei yhtään lankaa
Äiti-ihminen sai tänään vapaapäivän ja suuntasi aika monen tuhannen muun kanssa käsityömessuille. Asetin yhden tavoitteen päivälle ja se oli, etten saisi ostaa yhtään lankaa. Louhittaren luolan lankojen kohdalla meinasi käydä vanhanaikaisesti, mutta kantti kesti ja selvisin päivästä puhtain paperein - ei yhtään lankaa, eikä edes puikkoja kotiin. Yli-ihminen en sentään ole, joten kannoin sitten kotiin paperiteippiä, korutarvikkeita, saippuaa ja lapselle joululahjamekon.

Enää ei tarvitse teippiaskartelijan kääntyä Etsyn puoleen, vaan upea teippivalikoima löytyy ihan täältä Pirkanmaalta Teippitarhasta. Oli pakko kokeilla uusilla teipeillä pieni pika-askartelu. Kynttilälyhdyn tekemiseen meni ehkä kaksi minuuttia. Kamoi-kuume ei siis parantunut ja sen lisäksi sain Villavyyhdin kojulta vaivoikseni rukkikuumeen. Toki ensin olisi suotavaa opetella kehräämään.

Ps. Tämä valoton valokuvaus alkaa nyppiä.

Today I got some free time just for me and I headed to a crafts fair like some thousand other women. I had only one goal: not to buy any yarn. And believe it or not, I succeeded! Instead I came home with rolls of Japanese paper tape, beads, handmade soap and a dress for the baby. The tape I used right away for a 2-minute votive jar.

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihania olet löytänyt! Ja oonnea langattomuudesta! :) Minä en käynyt messuilla, mutta kipaisin kirpparilla ja lankakaupassa...voih... :D

aleksandra kirjoitti...

kivoja löytöjä tosiaan :) ja hieno tuo kynttilälyhty!

Liivia kirjoitti...

Onpa ihana tuo pienen vaate!

Minun on EHDOTTOMASTI pysyttävä lankakaupoista pois.

maijanmaja kirjoitti...

Kaunis, söpö vaate!
Herkullisia helmiäkin.
Toi teippimaailma on jotain, johon olen päättänyt olla hurahtamatta. Mieli tekisi, mutta pysyttelen toistaiseksi langoissa... :)

Merruli kirjoitti...

Satu:Tämä langattomuus on niin harvinaista, että pitää kehuskella niin kauan kuin voi ;o)Itseasiassa kehuskella voisi kyllä sitten vasta kun tämä kotoinen lankavarasto olisi kokonaan jalostettu.

aleksandra:Tuolla messuilla on vähän liian helppo tehdä löytöjä, käy moinen puuha äkkiä budjetin päälle.

Liivia: Mekon ihanuutta lisää entisestään, että se on täysin valmistettu Suomessa. Ymmärrän, lankakaupat on vaarallisia!

maijanmaja:En taida raaskia säilytellä tuota mekkoa jouluun asti. Mekko meni yli budjetista, mutta se oli saatava ;o)
Katselin juuri teippivalikoimaani ja totesin, että alkaa olla yhtä huolestuttava kuin lankavarastoni eli viisautta olla hurahtamatta.