13.10.2011

Thorpe ja hortensia




Thorpe ja Hortensia voisi olla kioskiromaanin nimi, rakkaustarina linnaympäristössä. Jokainen Ravelryssä hiemankan enemmän seikkaillut kuitenkin tunnistaa Thorpen korvalappupipoksi, joita on toteutettu yli 5000 kertaa. Minä neuloin vasta ensimmäiseni, mutta toinen tilaus tuli heti esikoiselta, kun näki pikkusiskonsa pipon. Ohje on mukava, koska se neulotaan päälaelta alaspäin. Mahdollisesti pipoon pyöritellään vielä iso tupsu päälaelle, lankaakin jäi sen verran yli. Lankana oli keskimmäisen oma valinta, Manos del Uruguayn Silk blend, kaksinkertaisena neuloen.
Hortensia liittyy tähän kaikkeen vain siksi, että yhtä varmasti kuin syksyllä neulon pipon, huomaan myös valokuvaavani hortensian kukintoa. Mutta minkäs teet, ne ovat aina yhtä kiehtovia, hauraita ja kauniita.

All of you familiar with Ravelry most likely are also familiar with the earflap hat, Thorpe. Today I finished my first one. Most likely I will knit another, because now our oldest girl wants one too. The yarn was chosen by the second daughter: Silk blend by Manos del Uruguay. I held the yarn doubled. There is enough of yarn for a pompom, if I were to make one. Perhaps I will.

4 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Kaunis pipo! Ja kauniit kuvat!

Hyvää viikonloppua!

Anu

Merruli kirjoitti...

Kiitos Anu, ilahduttaja! Toivottavasti sinunkin viikonloppusi oli hyvä.

Riikka kirjoitti...

Thorpe mullakin suunnitelmissa (kuten moni muukin...)Mistä langasta teit? Meidän miehiä vaivaa kutitustauti, kaikki mun tekemät pipot kutittaa ja eihän se mukavaa tietysti ole.

Merruli kirjoitti...

Riikka :Anteeksi kun en ollut huomannut kommenttiasi. Tein siis Manos del Uruguayn Silk blend langasta, käytin lankaa kaksinkertaisena. Lankaa on myös yksivärisinä versioina Lankaideassa myynnissa. Superpehmeä lanka, mutta hitusen nyppyyntyy kovassa käytössä, mutta ei pahasti.