8.10.2011
Tänään tuuli tuntui sinkoavan yhtä lailla lintuja kuin lehtiäkin taivaalle. Nähtiin kun harakka lensi sivuttain ja kuultiin kuinka tuuli natisutti taloa. Lapsi mietti miltä pilvet tuntuvat ja minä mietin, miten hyvä on, että hän monia miettii. Toisena hetkenä oltiin molemmat tuulispää raivottaria, valitettavasti samanlaisia tuulihaukkoja kumpikin.
Pitihän sitä eilen sitten vielä kärpässienikin tehdä, jos vaikka leikeissä esiintyisi lumikin äitipuoli. Kun katselin jämälankoja sienisilmällä, huomasin että osuvat langat voisi löytyä ainakin karvarouskuun, haaparouskuun ja viinihaperoon. Mieli alkoi myös visioida joululahjoja lasten serkuille teemalla sieniretki, mutta oletettavaa on, että tämä innostus jää tähän. Harvoin jaksan samaa juttua kovin montaa kertaa toistaa.

A windy day that threw birds and leaves into air. We saw a magpie who flew sideways and we heard the wind creaking the corners of our house. I crocheted the fly agaric in Thursday evening, you never know, if there's the stepmom of snowwhite missing a mushroom.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Noi on aivan ihania sieniä.tuulispää raivotar oloa täälläkin neljännellä tyttärellä...
halit Merruli♥

maijanmaja kirjoitti...

Nuo sienet on todella sympaattisia. :)

aleksandra kirjoitti...

tosi hauskoja nuo sienet :)