19.8.2011

Poistettu
Jälleen lykästi kirjaston poistovaunun kohdalla. Vaunuun oli juuri nostettu kokonainen eläinkirjasarja. Kolme kirjaa yhteensä euron eli hintaa ei nimeksikään. Ajattelin kirjoja itselleni askartelumateriaaliksi (jälleen kerran), mutta lapset ovat asiasta eri mieltä. Isä sai tänään eläintieteellisen iltasatutehtävän. Lintukirjan aion pitää itselläni.

If the books in the library don't get borrowed often enough or the books are broken they sell them away in very reasonable prices. Today we bought three books about animals for one euro. I was planning to use the books as paper craft material, but the kids thought they were best for reading.

5 kommenttia:

Bohemian girl kirjoitti...

Both ways are nice. The craft idea is intriguing, just framing the birds as little pictures might be nice...

Ilona kirjoitti...

Minä ostin Fidalta eilen askartelumateriaaliksi 50-luvun kasvioppikirjan. Olen siitä innoissani.

Hienot löydöt sinulla.

Satu kirjoitti...

Aarteita!

Jonna kirjoitti...

On hienot!

Meillä lasten suosikkikirja on tällä hetkellä Laulava lintukirja. Siinä on hyvät valokuvat linnuista ja samalla voi kuunnella niiden lauluäänen. Pieninkin jaksaa vaikka kuinka pitkään selata kirjaa.

Merruli kirjoitti...

Bohemian girl: I guess to some extent the information in these books is outdated, so I can use my scissors in them. Cards and pictures for framing were on my mind too.

Ilona: Kasvikirjoja aina yritän löytää, mutta harvemmin tärppää -ainakaan järkihintaan. Harmittaa kun ei sopinut ohjelmaan tuo Fida-ale, sieltä yleensä tekee löytöjä muutenkin.

Satu:Edulliset aarteet on melkein yhtä hyviä kuin ilmaiset ;o)

Jonna:Se laulava lintukirja on minulla hankintalistalla. Taidankin siirtää sen lasten joululahjalistalle saman tien, jos se kerran toimii hyvin lapsillekin.