18.8.2011

Pikkuherkut ja pakkopulla


Monta pikkuhommaa ja isompaakin kodinhoidollista olisi jonossa. Mukavia tehtäviä olisi ainakin kirjepapereiden kehystäminen tauluiksi, syksyverhojen ripustaminen ja kirppiskankaiden ompelu tyynyiksi. Sillä toisella, ei niin innostavalla listalla olisi jälleen tiedossa ikkunan pesua, koko kesän vuoroaan odottanut vaatehuoneen siivous ja vaatteiden lajittelua kiertoon ja varastoon. Nyt sitten vain odotellaan, että jostain tulisi siivousvire. Jos odottelu ei auta, pitää jossain vaiheessa ottaa vain itseään niskasta kiinni.

5 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi mitkä kortit!Mistä?

tuohon siivous vireeseen juu mulla kans niin hakusessa joskus/usein ja sitten on vaan pakko alkaa ja se silloin jotenkin niin hidasta.Mutta jos on joku kiva vieras tulossa kylään niin saatan saada ihan mielettömän inspiksen ja teen yhdessä tunnissa enemmän kuin viikossa;) Olen vähän sellainen mieliala ihminen ja muutenkin tuntuu että mielialat muttuu hetkessä,johtuisikohan hormoneista joskus, vaiko vain omasta luonteesta.

Pirteää päivän jatkoa sinulle!
-Anu

Merruli kirjoitti...

Valloittava valkoinen:Ovat kirjepapereita, joita saa ainakin Akateemisesta setin nimi oli Animal Greetings by Junzo Terada ja painattaja cronicle books. Mutta jos haluat voin mielelläni laittaa postissa tulemaan sinulle yhdet kappaleet, en todellakaan tarvitse itse noita kaikkia.Mietinkin juuri, että pitäisi varmaan järjestää kutsut vaatehuoneessa, niin tulisi sekin siivottua. Meillä lapsetkin tietää että on vieraita tulossa jos äiti siivoaa hurjaa vauhtia.Eli tunnistan ilmiön, juu.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Laitan sulle meiliä!
-Anu

Maria kirjoitti...

Siivousvire on harvinainen "lintu" se lentää helposti muille maille.Tyynyjä-niitä haluan meillekin lisää...

Merruli kirjoitti...

Maria: Tänään se siivouslintu onneksi vähän lenteli täälläkin päin, mutta paljon jäi vielä tekemättä, vasta viikkosiivouksen ehdin.
Tyynyistä saa hyvän lapset hyviä majoja ja aikuiset pesätunnelmaa.