21.8.2011

KuutamokeikkaaYökukkumisen parhaita puolia on, että ehtii nähdä kauniita kuutamoita. Viime yö onneksi pääosin nukuttiin, mutta puolen yön maissa oli aivan pakko yrittää vangita kuutamo. Uusin naapuri saattaa ihmetellä, mitä puuhailin siihen aikaan yöstä terassilla lapsi kantoliinassa ja kolmijalka kainalossa.


One of the best sides of staying up late is the possibility to see lovely moon shines. Last night I had to go out with my camera, eventhough I was carrying the sleeping baby in the sling. The new neighbour might be wondering what I was doing.

4 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Uusin naapuri kyllä tottuu... hyvä jos pystyt öiset kanniskelusi yhdistämään omaan harrastukseesi. Siitähän on iloa meille muillekin:) Tänä yönä nuku hyvin ilman kanniskeluja!

Ilona kirjoitti...

Unet hukassa täälläkin (kuten kellonajasta näkynee).

Kuutamoita ihastelen myös, pari yötä sitten puolikuu oli äärettömän korkealla.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Meilläkin öisin kukutaan.. Pienimpään iski korvatulehdus, joka kyllä onneksi talttui lääkekuurilla, mutta nyt on sitten kamalassa nuhassa ja yskässä eikä uni tule, kun nenä on ihan tukossa.

Alkaa jo syömään voimia, mutta kyllä tästä vielä noustaan.

Ihania kuutamoita!

Merruli kirjoitti...

rva Pioni:Kanniskelun puolelle meni viime yökin kahteen asti, sitten pikkunuhanenä uuvahti, mutta loppuyö nukuttiin hyvin sipulin tuoksussa.

Ilona: Toivottavasti saat pian takaisin yhtälailla unesi kuin ruokahalunkin.

Miia-Rebekka: Nuha se meidänkin neitiä valvottaa. Nukahtaa kyllä, mutta herää oitis kun ei henki kulje. Liinassa on hyvä pystyasento nukkumiseen. Sipulinyytin tein viime yöksi, vaikka koko makari sitten kärysi siltä, mutta ainakin nukkui loppu yön. Toivottavasti teidän pienellä alkaa jo nuha helpottaa ja sinä saat rauhaisat yöunet takaisin.