22.8.2011

Koskaan kotoa tyhjin käsin
Useimmat teistä varmasti tuntevat tämän ilmiön. Käyt vanhempiesi luona, vaikka vain piipahdat, mutta koskaan et tule takaisin tyhjin käsin ja nyt puhun ihan konkretian tasolla. Minä palaan vanhempieni luota yleensä mukanani lainakirja tai puutarhan antimet. Eilen sain kotiin päin karviaisia, kultapallon ja daalian kukkia sekä ensiomenoita.

When I visit my parents, I never return empty handed. I usually come back with a borrowed book or something from their garden. Yesterday I was given autumn flowers, some apples and gooseberries.  That is real nice, because we haven't those in our own yard.

6 kommenttia:

coco kirjoitti...

so brightning flowers with pretty yellow. these will definitely cheer me up.
how nice to have such a souvenirs from your parnts'.

aleksandra kirjoitti...

meillä ainakin ihan sama homma :) Yleensä näin kesäisin, juuri noita puutarhan antimia..

Maria kirjoitti...

Voi se ihanaa!Huomaan että olen itse samanlainen omalle lapsenlapsen äidille...jos ei muuta niin lämmin leipä kainaloon mukaan...
kukkasi ovat upeita.

Riikka kirjoitti...

Totta meilläkin. Viimeksi mukaan lähti mehupullo, hillopurkki, marjoja, lehtiä luettavaksi sekä pojan paikatut housut:D Yksi asia mitä myös veljemme kanssa olemme oppineet: "älä ikinä osta mitään kysymättä onko äidillä sitä mitä tarvitset". Tyyliin: tarvitsisin kirjoitusalustan pöydälle/sen ja sen väristä lankaa/kalvosinnapit/keittiöpyyhkeitä. Kotoa löytyy! Hienoa että on tällainen koti vai mitä?

Ilona kirjoitti...

Minullakin on juuri nyt punaisia daalioita maljakossa. Ja tietenkin ne ovat äidin maalta. :)

Sain aika paljon ruumiinravintoakin sieltä, kun viikonloppuna visiteerasin.

Merruli kirjoitti...

coco:Those bright yellow flowers have been growing in my parents garden as long as I can remember, in Finnish their name is Golden ball, (Rudbeckia laciniata).

aleksandra:Onneksi vanhemmilla on suuri puutarha kun meitä lapsiakin on useampi, eli kaikille riittää :)

Maria:Tämäkin yksi osoitus siitä, miten lapset ovat aina lapsia vanhemmilleen ja huolenpito jatkuu.

Riikka:Todellakin se on hienoa ja arvokasta omata koti johon tervetullut ja huolehdittu vielä tässäkin iässä.

Ilona:Daaliat ovat hurmaavia, en vain saa omiani koskaan kasvamaan samoihin mittoihin kuin äiti. no, minulta kyllä puuttuu kompostoitunut lantala takapihalta...