26.7.2011

Huomenta hallistaEi nyt aivan aamutuimaan, mutta aamupäivällä kuitenkin aloiteltiin päivää kauppahallissa aamupalalla. Tämän sakin liikkeellelaitto vei rapiat puolitoista tuntia, joten perheen äiti-ihminen ei nälkäisenä ollut aluksi kovinkaan mukavaa seuraa. Onneksi heti alkoi helpottaa kun eteensä sai hyvin hautunutta ruispuuroa, croissantin ja maitokahvin Aniitan kahvilassa. Samalla reissulla sai ekaluokkalainen valita uuden koulurepun -vaaleanpunaisen tottakai, mutta onneksi ei hello kitty, ja minä löysin vihdoin uudet silmälasit, mustat joissa hitunen Woody Allen-meininkiä.

 A bit different kind of a start for this day was our breakfast, which we enjoyed in the old market hall of the city near by. It took almost one and a half hours to get the whole family into the car, so you can guess that my mood wasn't the best possible. A hungry, breastfeeding mum really is hungry in the morning. Luckilly the breakfast made my mood a lot better. After the breakfast our oldest child got to choose a school bag for her first grade of elementary school and I found finally a new pair of specs.

5 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Tuolla me ei -- noloa kyllä -- olla vielä käytykään. Täytyisi käydä joskus aamiaisella kauppahallissa, ehdottomasti!

Lasit kuulostavat kivoilta! Uudet tuovat aina kivasti uutta ilmettä Minäkin tahtoisin uudet lasit, tai oikeastaan tarvisin, mutta unohdan aina. Meiltä on kai liian lyhyt matka tuohon keskustaan kun ei tule koskaan lähdettyä.

outi kirjoitti...

Sulla on siellä aika lailla samat kuviot kuin täälläkin. Minullakin pitäisi ne uudet lasit. Resepti on jo taskussa, mutta pokat ovat löytymättä. Ja reppukaupassa käytiin mekin. Eikä muuten Hello Kitty kelvannut täälläkään.

Merruli kirjoitti...

Mirva: Elokuussa hallissa alkaa ranskalaisessa Neljä vuoden aikaa ravintolassa lähiruoka-aamiaiset. Nyt ainakin pari pikkukahvilaa tarjoilee aamupalaa (Linkosuon skippaisin tässä yhteydessä). Käytän tällä hetkellä kymmenen vuotta vanhoja laseja koska viisi vuotta vanhat lasit on liian naarmuiset eli todella oli jo aika löytää uudet, mutta aika monta reissua sai optikoille tehdä ennen kuin löytyi mieleiset.Pieni, kapea pää ja matala nenä tekee kehysostokset aika vaikeiksi.

outi:Laitoinkin tuohon Mirvalle jo tarinaa pokista, tuntuvat olevan aina kiven alla. Jos äiti olisi saanut valita koulurepun, roikkuisi selässä Fjällräven, mutta ei sentään, sellainen ihan söpö jackrussell-reppu.

Riikka kirjoitti...

Hyvä idea, aamiainen hallissa:) Epäilen vaan ehdittäiskö me ajoissa...

Merruli kirjoitti...

Riikka: Ei mekään taidettu enää viralliseen aamiaisaikaan olla liikkeellä mutta puuroa oli onneksi vielä tarjolla, ehkä juuri ja juuri kymmeneksi ehdittiin.