11.5.2011

Meillä on voittajaEskarilaisella oli tänään tärkeä päivä- tulevaan koululuokkaan ja opettajaan tutustuminen. Tärkeä pikkukoululainen oli siis omiaan onnettaren virkaan. Lippulappusarvonta suoritettiin perinteisin menoin: kaikki nimet paperiin, paperi tasasuuriksi lapuiksi, laput viikaten ja kuppiin, josta auringon ruskettama tuleva ekaluokkalainen arpoi esiin ilmeisesti päivän teeman mukaisesti alkuopettajan (muistinko oikein ?) eli Lissun!! Onnea, onnea!


Oli kerrassaan mukava lukea teidän kaikkien taitohaaveita. Toivottavasti mahdollisimman moni saa haaveilemaansa taitoa opetella - vaikka jo ensi syksynä. Näin aikuisenakin on hyvä välillä olla jossain asiassa ihan ekalla luokalla.

My pre-schooler got to pick up the winner. And the winner is Lissu.

4 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä arvoin kerran itselleni baarissa, kun pyydettiin onnettareksi, juuri sen iltaisen palkinnon eli kaksi tuoppia :) Onnea Lissulle!

Lissu kirjoitti...

No voihan onnellista aamua! Kiitos kovasti. Ja kyllà, viimeiset onnelliset vuodet opena sain olla just eskarilaisten kanssa. Muutenhan tyòura kulki kaikki opettamisen asteen, yliopistosta eskariin. Vielà kerran: mille grazie.

Maria kirjoitti...

Onnea ihanalle Lissulle♥

Lissu kirjoitti...

Ciao vielà kerran! Bloggeri on postanut kiitoskommenttini tàhàn postaukseesi. Haluan kuitenkin sanoa pikkuiselle (tulevalle) eskarilaiselle: Grazie!