27.4.2011

OhoEilisen postauksen vastapainoksi sattui tänään inspiraatio, päiväunet ja sopiva fiilis samaan hetkeen. Kiertoon matkalla ollut miehen t-paita muuttui suitsait sukkelaan (aikaa taisi mennä kaksikymmentä minuuttia) ilman varsinaisia kaavoja tytölle hellemekoksi ja kummapipoksi. Kummapipo, koska pipo on hiha ja pala kainaloa ja lähinnä ehkä leipurin hatun mallinen. Tuli oikein mukava kokonaisuus, joka otettiin heti käyttöön ja joutui jo pesuunkin intensiivisten ulkoleikkien jälkeen. Tuli myös oikein mukava mieli: tein jotain, eikä tarvinnut ostaa mitään. Mitähän jos jättäisin ompelukoneen tuohon keittiön pöydän laidalle?

Today, much to my own surprise, I remodelled an old t-shirt of my husband into a dress and a hat for our 4-year-old. The whole process took about 20 minutes, just the time I had during the nap of the baby.

10 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

No jätä ihmeessä kone keittiöön, jos olet sujuva surauttelija. Tulee iloa vähän kaikille.
(Minäkin joskus surauttelin kaiken kaaoksen keskellä keittiössä, nyt ihmettelen, kun mitään ei synny vaikka tilaisuuksia olisi miten paljon...
Sinäkin voit sitten tulevina vuosina onnitella itseäsi surautteluista.)
Luin muuten sitä pissatuslinkkiä...mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, mutta vaatinee suurta sitoutumista sekin ja jatkuvaa kommunikaatiovalmiutta. Paljoon sinä siellä kerkiät ja pystyt kerralla. Onnea vaan!

Satu kirjoitti...

Loistavaa! Onnea! :) Juuri tuohon minäkin haluaisin päästä, ehkä nyt tämän voimalla!

Niina kirjoitti...

Oi,onpas näpsäkkä mekko! Hyvä että sai ispiraation ja vielä noin kauniit lopputulokset. Täälläkin kaivattaisiin kovasti molempia,inspiraatioita ja näkyviä lopputuloksia siis:)

Ilona kirjoitti...

"Kummapipo" on varsin hieno käsite.

Hienoja ovat ompeluksetkin.

Kirjailijatar kirjoitti...

Sinä olet ihan nero!! Tosi suloinen mekko :)

Riikka kirjoitti...

Kiva! Juuri taisi olla jossain lehdessä otsikko: Tuunaa vanhasta t-paidasta hellemekko! Olisko ollut Aamulehdessä jopa, en vaan ehtinyt itse juttua lukemaan...

Maria kirjoitti...

Ihanaa ohoa täällä♥

Maija kirjoitti...

Tulipas ihana mekko! Kaikkea sitä voikin tehdä kun osaa (: Mun ompelukone on jäähyllä kaapissa, vuosia sen kanssa taistelin ja kun ei niin ei. Ompeleehan se, mutta milloin väärään suuntaan (oikeasti, se siis peruuttaa vaan!) ja milloin sylttyää alalangan kamaalaksi sotkuksi. Luulin että vika on minussa, kunnes ilmeni, että koneessa on valmistusvirhe. Siis jääköön ompelu toistaiseksi... :D

virkattu lintu kirjoitti...

Oikein kivan näköinen kokonaisuus! Ja hauskasti teipattu seinälle tuossa yhdessä kuvassa :)

Merruli kirjoitti...

ARGH!! Kirjoitin juuri pitkät pätkät vastausta teille kaikille mukaviin kommentteihinne ja pihkuran blogger kadotti koko litanian. Mutta lyhyesti sanottuna: KIITOS!