25.4.2011

Kesäpääsiäinen
Kesä tuli kyläilemään pääsiäisen ja pääsiäisvieraiden ohessa. Omat kyläilyni virtuaalimaailmassa harvenevat samaan tahtiin kun elämä siirtyy pihalle ja puutarhaan.

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Sama täällä - aikaa ei oikein tahdo jäädä enää tänne blogimaailmaan..vähän harmittaa,mutta pakko tästä upeudesta on nauttia ja ihanaa on kyllä ollut!

Ja aika ihania teippejä (?) sinulla° Olen vasta äskettäin löytänyt teippien ihmeellisen maailman ja olen ihan lumoutunut:)
Mukavaa viikkoa

Kirjailijatar kirjoitti...

Eihän se mitään haittaa, taitaa se "oikea" elämä kuitenkin olla siellä pihalla. Mutta keväisiä kuvia, oioi. Ihanaa.

Lissu kirjoitti...

Nautin useasta postauksestasi yhdellà kertaa. Kotoile ihan kaikessa rauhassa, sillà aika juoksee, ja turhan pian lapset ovat maailmalla.

Ilona kirjoitti...

Mua vähän nolottaa, kun kaikki muut siirtyvät "oikeaan elämään" pihalle, ja minä yhä kyyhötän koneella.

Toki ulkona oleminen on kevään myötä lisääntynyt itselläkin paljon, mutta jotenkin tuntuu, että kaikki muut suunnilleen asuvat pihalla nyt.

Noh, ehkä minäkin olisin enemmän pihalla, jos olisi esim. piha. :D

Parveke on niin rajattu ympäristö, eikä sitä koko ajan jaksa olla liikkeellä kävellen tai pyörälläkään.

Merruli kirjoitti...

Niina:Aika monena vuonna on käynyt niin, että blogi hiipuu huhti- toukokuuksi, kunnes sitten aloittaa asteittaisen elpymisen. Mietin jo että saattaisin madaltaa kynnystä niin, että postailisin vain kuvia ja tekstiä vain jos sitä sattuu syntymään. On näet aika kummallista, että miltei joka päivä tulee ottaneeksi valokuvia blogi mielessään ja sitten suuri osa jää vain koneen uumeniin.

Nuo teipit on vähän yli vuoden vanha addiktio. Tampereelta löytyy ainakin Akateemisesta, mutta aluksi tilailin Japanista, missä valikoima aivan eri luokkaa. Nyt on jo niin iso varasto, että annan lastenkin käyttää vapaasti askartelussa.Virpomisvitsojakin niillä koristeltiin.

Kirjailijatar: Kummallinen ristiriitahan se on, kun tänne toisaalta kaipaa, mutta ilmankin osaa olla. Pihatyöt on kyllä joka vuosi aika kova kilpailija bloggaamiselle.

Lissu:Todellakin aika juoksee, niin että heikompaa hirvittää, mutta tännekin kaipaan, omaan olooni.

Ilona:Älä turhaan nolostu! Kaupungissa olisin ulkona vain murto-osan siitä mitä täällä. parvekkeella on puutarhatoimet äkkiä hoidettu, kun tämänkin kokoisen pihan haravointiin tarvitsee jo pari päivää ja rikkaruohot alkavat jo nyt puskea pintaan.