22.3.2011

Nukuksissa
Kummallista. En ole avannut ainoatakaan siemenpussia. Siemenluettelon lukeminen jäi puolitiehen. Puutarhakirjat oleskelevat vielä kirjahyllyssä. Missä viipyy vimma, missä ovat puutarhaunelmani? Voisiko syynä olla tuo hanki? Jokohan huomenna aloittaisin puutarhurin herättelyn?

My inner gardener seems to be asleep. I haven't even made gardening plans. Maybe there is just too much of snow left? Perhaps tomorrow I'll check the seed packages and start reading the garden books? Perhaps I still can wake up the gardener in me.

5 kommenttia:

Iiriskukka kirjoitti...

Minulla iski puutarha inspis vasta muutama päivä sitten.Hain siemeniä ja multaa.Ikkunalaudalla odottavat itämistä tomaatti,ananaskirsikka,munakoiso ja chili.kyllä sinä vielä heräät:)

Maria kirjoitti...

SE herää ihan pian älä ole huolissasi!Terveisin toinenkin multakuumetta odotteleva

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihan varmasti on hangen syytä kaikki! Ei oikein osaa ajatella puutarhaa, kun on kaikki vielä niin valkoista. Kyllä se sieltä, odotahan.

Ilse kirjoitti...

Minua ei hanki haittaa - en vieläkään ole muuttunut puutarhaihmiseksi. :)

Voi että oli erityisen kiva tuo edellinen postaus, kiitos siitä!

Niina kirjoitti...

Mulla heräilisi mutta en tiedä mistä ja kuinka aloittaa ?
Surkea puutarhuri mieliala valtaa ... tyydyn vain odottelemaan kevättä ja sitä, nouseeko syksyllä laittamistani sipuleista mitään vai onko myyrät syöneet kaiken.

En ole edes tyhmyyttäni ymmärtänyt onnitella pienen johdosta !
Ja nimikin on jo annettu ♥
Melkein alkaa vauvakuumetta olla ilmassa ...
mutta ei sentään ole mitään uutisia ja niitä saattekin odottaa :D Keskitytään ihan muihin asioihin esimerkiksi tylsään työeloon ja talon remppaamiseen ...
PLÄÄH! :)