25.2.2011

Upee


Mamman uunin Maria halusi ojentaa minulle blogipalkinnon, jonka otan ilolla vastaan. Leikin idea on vastata viiteen kysymykseen ja laittaa palkinto menemään eteenpäin.

1.Milloin aloitit blogisi?
Lokakuun 16. päivä 2007.

2.Mistä kirjoitat.Mitä käsittelet?
Kirjoitan puuhailuistani kotosalla, etenkin käsitöitä, keittiöelämää ja kasvukaudella puutarhaa painottaen. Välillä toki jutustelen jostain aivan muusta,siitä mikä sattuu mielen päällä olemaan.

3.Mikä tekee siitä erityisen?
Kovin erityislaatuiseksi en blogiani koe, samaa lajityyppiä edustaa moni muukin. Kädenjälkeni on kuitenkin nähtävissä kuvissa ja käsitöissäni. Tämä blogi on minunnäköiseni sekametelisoppa.

4.Mikä sai sinut aloittamaan blogin?
Joskus aikanaan pidin päiväkirjaa. Kun sitten tutustuin blogeihin, arvelin bloggaamisen olevan hyvä keino pitää yllä edes jonkinlaista kirjallista ilmaisua ja tarkoitus oli myös keskittyneemmin valokuvata. Samoja asioita en lopulta ole paljoa blogiini kirjannut, mitä olisin päiväkirjaan kirjoittanut, mutta valokuvaaminen on lisääntynyt. Ehkä tämä on ennen kaikkea käsityöpäiväkirjani.

5.Mitä haluaisit muuttaa?
Välillä olen miettinyt etenkin nimen muutosta blogilleni, mutta aloittaessani moni suunnittelemistani nimistä oli jo varattu, joten tällä mennään toistaiseksi. Bloggerin uusiin ulkomuototyökaluihin on ollut tarkoitus tutustua, mutta perehtymiseen tarvitaan aikaa, jota on nyt kovin rajallisesti. Toisaalta haluan säilyttää julkaisuasun melko yksinkertaisena.

Moni suosikkibloggaaja on tämän palkinnon jo osakseen tällä vikolla saanut. Rouva Pioni, Niina, Miia- Rebekka, Valloittava valkoinen ja uusin blogituttavuuteni Maija eivät ainakaan minulta ole ennen saaneet tunnustuksia. Ottakaa siis pysti vastaan ja vastailkaa kysymyksiin jos vain suinkin jaksatte.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Olipa suloinen vastauksesi Merruli!Ja olen tosi iloinen kun otit lahjan vastaan.Merruli -blogi on ihana .
Helmikuun lopussa alan itsekin odottaa pian alkavaa piha elämän aikaa...
halit
Maria

Maria kirjoitti...

Niin ja tietenkin ONNEA seuraaville lahjan saanneille

maria

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Iltaa! Olipa todella kiva huomata oma blogin nimi tässä!
En ole hetkeen taas poikennut ja niin paljon on sinulle tapahtunut tai suurin kaiketi vauvan syntymä mikä silmään pisti! Onnittelut vauvan johdosta! Onnesi huokuu ja miltei kuulen vauvan tuhinan, meillä siitä jo pian kaksi vuotta!

katselin tosiaan taaemmas ja huomasin myös keltaisen värin joka on paljon esillä. tykkään niin edelleen keltaisesta ja olen koittanut vaatteisiinikin sitä löytää!

Iloista illan jatkoa ja yritän vastailla tunnustukseen pian.

Anu

Niina kirjoitti...

Oi,ihanaa! Kiitos paljon Merruli! :) Vastaan heti kun ehdin ja muistan.