24.1.2011

Pitkään aikaan ei lehtihyllyillä ole oikein mikään houkutellut tätä paatunutta aikakauslehtiaddiktia ja lehdet ovatkin pääsääntöisesti jääneet ostamatta -ja ne harvat ostetut ovat olleet yhtä tyhjän kanssa. Lähdin sitten merta edemmäs kalaan. Ruotsalainen Papercut tarjoaa aika mukavan valikoiman mielenkiintoisia lehtiä, postikuluja Suomeen toki kertyy (lähettävät arvion postikuluista sähköpostiin), mutta niitä tulisi ulkomailta tilatessa joka tapauksessa. Ensiostokseni toimitettiin supernopeasti ja tänään sain postilaatikosta herkkuja. Tuo Anthology onkin muualla loppuunmyyty ja siihen syvennyn vielä moneksi hetkeksi ja eiköhän Milk-lehtikin jotain tarjoa.

Eilen olin sitä mieltä, etten enää koske kärjestä aloitettaviin sukkiin kovin helposti ja tänään heti perun puheitani. Aloitin itsevärjäämästä langasta viimeisemmän Knittyn ohjeella Maeva-sukkia. Puikkokokoa olen vaihtanut jo kolmesti eli ei tämäkään aivan tanssin lailla suju.

Some deliciousness in my post and again knitting socks. This time the Maeva from the latest Knitty with a self-dyed yarn.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kiitos !Mikä"herkku"linkki:D
Ja sinä olet vaan taitava .Ihailen ja ihmettelen.
Koska olen täysin tumpelo edelleen näissä lanka-asioissa.
Mutta on suloista katsoa sellaista mistä ilahtuu.
Hyvää maanantain iltaa ja alkanutta vikkoa Merruli♥

Anna kirjoitti...

Lehtihulluksi tunnustaudun minäkin. Eniten niitä tulee hankittua kirppiksiltä, mutta kyllä tuollaiset kauniit ulkomaalaisetkin lehdet houkuttelisivat.

Kauniin väristä lankaa!

Merruli kirjoitti...

Maria: Kiitos sinulle! Hyvää viikkoa myös sinulle ja rakkaillesi.

Anna: Nyt on luvattoman pitkä aika viimeisestä kirpparireissusta. Minä olen aika harvoin onnekas kirpputorilta löytämään lehtiä, aina tulee vastaan samat Kotivinkit...Tuo anthology samoin kuin japanilaiset lehdet jäävätkin kirjojen oheen kirjahyllyyn ja luentaan, samaa ei voi sanoa monista kotimaisista aikakauslehdistä. Onneksi käsityölehdet ovat poikkeus. Tuota lankaa työstäessäni olen todennut sen olevan aika tarkalleen mustikan siniviolettia.Pitäisikin kaivella värjäyskattila esiin.