28.1.2011

Lupasin
Lupasin eilen, tai saattoi se olla edellispäiväkin, askarrella lapsen kanssa. Aamun valo antoi tarvittavan energiapiikin. Vaihteeksi yhteistyökykyinen äiti kaivoi varastoistaan esiin akryylivärit ja vielä paremmat tussinsakin. Kotiseuralainen sekoitteli värejä innoissaan ja zhuzhu sai pienen kodin, joka odottaa vielä patjaa ja tyynyä, jotka joku lupasi, kunhan saa ompelukoneen esiin. Tuon leluhamsterin tarpeellisuudesta olin alunpitäen kovin epäileväinen, mutta se on tuonut mukanaan useita oikeasti hyviä leikkejä, ratoja palikoista, hoivaa ja lemmikkikaipuun helpotusta.

For a change mum agrees to cooperate and takes out the acrylics and better markers, the four -year-old and her zhuzhu-pet can have a project or two.

7 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Meilläkin tuo leikkihamsteri on ollut todella mieluinen.(vaikkakin myös oikeita perheessä on :))
Aurinkoa ja lämpöisiä ajatuksia sinulle
toivottelee töistä paussilla piipahtanut maria

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä tutustuin elämäni ensimmäiseen zhuzhuun eräässä kyläpaikassa Tampereella maanantaina. Se piti ääntä! En ollut sitä tiennytkään.

Minä olen joskus harvoin piirtävä äiti, pitäisi olla useammin.

Merruli kirjoitti...

Maria: Tänään askarteli isosiskokin hamsterilleen torpan..Luulin, että ärsyyntyisin zhuzhujen ääntelyyn, mutta sitä kestää yllättävän hyvin, paljon paremmin kuin montaa muuta ääntelevää lelua.

Kirjailijatar:Juuri tuon ääntelyn takia olin ensin zhuzhuja vastaan. En oikein ymmärtänyt ideaa, että hamsteri tööttää tai hirnuu, mutta kuten Mariallekin totesin niin yllättävän vähän tuo ääntely lopulta ärsyttää. Melkoinen määrä oheistarvikkeita niille olisi tarjolla, mutta toistaiseksi on selvitty ilman ja omatekoisilla...

Satu kirjoitti...

Ihanat askartelut! Ja samat kokemukset, kyllä on leikitty ja hoivattu!

Rva Pioni kirjoitti...

On tainnut alkanut tapahtua.
Onnea matkaan!

Rva Pioni kirjoitti...

Luin päiväysen huonosti,
olethan käynyt täällä tänään.
Olen kuitenkin siivellä mukana
hyvin, kannattelevin ajatuksin.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Meillä kans yksi lapsista pyysi että saisko pahvilaatikon josta vois tehdä ihmevempain askartelun kun koulussa oli tehty ja oli niin kivaa!
Ja oi toi MILK!

Rauhallista ja hyvää odotusaikaa sinulle!
Anu