7.1.2011

Kaupallisia tiedotteita


Myssy Moda 1/2011 ohje nro32
Debbie Bliss Donegal luxury tweed aran kaksinkertaisena
vähän vajaat 100g
8mm puikot

Tammikuuhan on kuuluisa ale-aika, mutta minusta on vuosien mukana kadonnut aika iso osa kaupoissa kiertelijää ja loppuraskaus minimoi vähäisenkin kaupoissa luuhaamisen. Aivan turvassa en ole kuitenkaan ollut kaupallisen maailman houkutuksilta, se kun sattuu asumaan tämän samaisen nettiyhteyden takana kuin blogitkin. Hiukset likaisena ja virttyneessä yöpaidassa on voinut osallistua yhtälailla kirja-aleen kuin lanka-aleenkin ja sai esikoinen jokusen vaatteenkin ihan tarpeeseen täältä

Lankakauppaan itsensä klikkaaminen on mihin tahansa vuodenaikaan riskialtista puuhaa. Tänään postilaatikossa odotti yhden klikkauksen tulos Titityyn lankakaupasta: kassillinen kevättä. Keltaista ja vihreää, houkuttelevaa ja piristävää. Raeggae on villahousuja varten,  Hempwol jäi kutkuttamaan mieltä messuilta ja Merisockia piti saada hyvien kokemusten jälkeen lisää. Onneksi lankavarastossani tapahtuu myös kerien jalostumista toiseen olomuotoon, etteivät ainoastaan holitittomasti lisäänny.

Vaikka postiin tulikin kassillinen kevättä on ilmat oletettavasti vielä pitkään kohtuullisen talviset ja paksumman pipon tarve ilmeinen. Modassa oli käyttökelpoisen näköinen pipo-ohje ja kaksinkertaisena neulottuna löytyi lankavarastostani sopiva lankakin. 8mm puikot ja kaksinkertainen lanka takasivat pipon pikavauhtia. Tämä tykkää tuloksesta, vaikka ei päätään haluakaan pipon kanssa liittää oheen todisteeksi.

4 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Ihanan keväisen näköistä! Kiitos linkkivinkistä. Kaupoissa asioimisesta on tullut mulle jotenkin vastenmielistä viimeisen vuoden sisällä, joten hyvät nettikauppavinkit on enemmän kuin tervetulleita!

Satu kirjoitti...

Ihania raikkauksia! Minäkin himoitsen jo kevätlankoja, mutta...pakko tyhjätä ensin varastoja,puikot suhkimaan vaan, jotta uusia lankoja mahtuu taloon!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania värejä!! Minullakin on jemmassa ihana keltainen sukkalanka, jonkin blogin innoittamana. Taidan pääsiäiseksi säästellä :)

Ja hieno pipo! Moda oli minulle suuri pettymys tällä kertaa, mutta tuo pipo taisi mennä kyllä ihan ohi. Ja samaa lankaa on ollut samaan aikaan puikoilla! Huomenna voisin julkistaa Heddani :)

tippi

Merruli kirjoitti...

Mirva: Suhteellisen luotettavasti toimivia nettikauppoja Suomessa onneksi on jo hyvin. Lapselle on helppo tilata netistä, vielä kun itsekin olisi yhtä standardikokoinen, niin voisi loppua se vähäkin kaupoissa kiertely.

Satu: Ei voi kyll varsinaisesta langantarpeesta täälläkään puhua, tarvetta taitaisi enemmänkin olla sille varaston keventämiselle.

Tippi: Hedda näytti hienolta! Kovin tekisi mieli alkaa tuosta Hempwolista neulomaan itselle jotain keväistä, mutta pitäisi saada noita keskeneräisiä ensin pois tieltä.