3.12.2010

Odottelua ja valmista


Vielä viikko töitä ja hyvä niin. Mieli alkaa olla jo omassa navassa ja sen takana. Toisaalta joulu kutkuttelee ja odotuttaa. Niin töihin kuin jouluunkin on vielä paljon valmistettavaa, toiset on pakko, toiset voi jos jaksaa. Lapset eivät ole edes huomanneet kysellä pussikalenterin perään vaan ovat odottaneet ihan yhtä innoissaan, mikä kuva kuvakalenterista löytyy. Paras mennä päivä kerrallaan, niinhän lapsetkin tekevät.

Odottamisen keskellä on jotain valmistakin. Traveling woman-huivi valmistui ja on ollut kaulaan kietaistuna koko viikon. Malli ei ole oikein kolmio, mutta ei myöskään suorakulmio, mutta se on juuri oikean kokoinen päivittäiseen käyttöön. PuntaYarnsin sukkalankavyyhdistä jäi huivin jälkeen vielä lankaa vaikka kuinka, vaikka neuloin yhden mallikerran lisää verrattuna alkuperäiseen ohjeeseen.Yarn: PuntaYarns Merisock 70g
Needle: circular 4mm

I'm waiting- both the start of my maternity leave and the Christmas. There are still many things to be done for work and for Christmas, but I will take it a day at a time -just as my kids seem to be doing. In the midst of unfinished things there is one thing ready though -my new scarf, the Traveling woman. A nice pattern to knit and very  nice to wear and it takes only one skein of yarn.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi miten kaunis kuin taikaa tuo pitsimäinen neulos!
Lämpöisiä hyviä ajatuksia viikonvaihteeseeis.

outi kirjoitti...

Ihanainen masu!

heidi kirjoitti...

Kaunis pyöreä maha!

Merruli kirjoitti...

Maria: Kiitos lämpöisistä ajatuksista ja kauniista sanoistasi. Pitsin neulominen on hauskaa, mutta aina ihmettelen niitä, joilla on taito noita kuvioita suunnitella -menee yli ymmärrykseni.

Outi ja heidi: Kiitos mahakannustuksesta. Onneksi maha kulkee mukana vielä suhteellisen kevyen oloisesti, vaaterintamalla alkaa olla jo haasteellista.