28.11.2010

Adventtivaloa
Valo tuli kyläilemään adventin kunniaksi.
Pakkanen ei tunnu niin pahalta kun sen saa auringon siivellä.

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi juuri noin se tänään oli!Oli ihmellistä kun olimme ystävien luona iltapäivällä-saada jakaa se hetki jolloin sininen kirkkaus muuttui pehmeän siniseksi tummaksi illaksi.Valoja kynttilöitä oli heillä koti tulvillaan.hetken olin satumaassa.
Kaunista adventtiaikaa sinulle.

Julie kirjoitti...

Your photographs are so evocative and I love to see your knitting projects

Lissu kirjoitti...

Tààllà kynttilòità ei juuri kàytetà. Onhan tuo mollukka tuolla taivaalla aina silloin tàllòin sen korvike. Kuten taas tànààn. Minà tykkààn kuiteskin polttaa sekà takkaa ettà kynttilòità. Tuohon pari postausta aikaisempaan: ostin pienen kirjasen kurpitsoista. Niistà voi tehdà vaikka mità: uunissa ja liedellà. Kokeile vaikka.

virkattu lintu kirjoitti...

Ihania jouluisia kuvia ja tunnelmia täällä. Itse en ole vielä oikein joulumieltä löytänyt, lähinnä olen vain ärsyyntynyt kaupallisesta joulusta... Mutta eiköhän se tästä :) Aurinko tekee tosiaan talvesta kauniimman ja lempeämmän oloisen, hyvin kirjoitit!

Merruli kirjoitti...

Maria:Talvisten auringonlaskujen väriliukumat punertavista lilojen kautta musteen sineen ovat lumoavaa seurattavaa.

Julie:So nice to hear from you. It is a pleasure to have you visiting my blog.

Lissu: Harvemmin sitä itsekään sitten keväällä ja kesällä kynttilöitä polttaa, nyt on niiden aika. Pohjoismaissa taitaa kynttilöillä olla jotenkin erityisasema.

virkattu lintu: vähitellen jouluttelen, kun olen huomannut, että heti joulukuun lopussa alkaa kevät nostaa päätään. Kahdeksi viikoksi ei jaksa ruveta verhoja vaihtamaan, mutta kuukaudeksi kyllä...