15.11.2010Aika sopiva ilma maanantaiksi. Illalla olisi ollut parikin menoa, mutta oli sula mahdottomuus saada itseään enää kodin ovesta ulos märkään harmauteen. Torkahdin sohvalle, tein yhteen päähän viisi saparoa, sanelin sanoja kirjain kerrallaan ja aloitin hihoja vauvannuttuun ensin valkoisella, mutta vaihdoin vihreään. Ihan sopiva ilta maanantaille.

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

No just yhtä virkeissä tunnelmissa ollaan, vaikkakin elämäntilanne on hieman toinen. Pakenin kellarin perimmäiseen nurkkaan teinikikakusta ja pinoiulua. Kääk!

Jonna kirjoitti...

Minulla oli kiva maanantai. Kävin katsomassa vastasyntynyttä siinä huoneessa, missä olin itse pienen kanssa melkein 8 kuukautta sitten.

Merruli kirjoitti...

Rva Pioni: Voin kuvitella, että työpäivän jälkeen teinimeininki voi olla liikaa. Hiljaisuus on monen työpäivän jälkeen sitä parasta lääkettä.

JOnna:Tuoreen vastasyntyneen näkeminen on aina yhtä sykähdyttävää. Tampereella pääsee oikeastaan enää isä ja sisarukset äitiä ja vauvaa tervehtimään. Ymmärrän tarpeen rauhoittaa meininkiä ahtaissa tiloissa, mutta omat sisarukset ja isovanhemmat on ollut ilo ottaa laitokselle jo kylään.