10.10.2010

 Vihdoin sain kasaan täyden työviikon. Onneksi kokonaisen työviikon lopussa odotti rauhallinen, riittävä viikonloppu. Ehdittiin kyläillä siskon luona  ja ihmetellä serkusten energiamäärää. Olen katsellut kun puut lähtevät lehti kerrallaan lentoon.  Lapset löysivät aidan raosta uuden ystävän, viikonloppuvierailijan. Piilotin kukkapenkkiin kevättä odottamaan narsisseja ja helmihyasintteja, tällä kertaa ehdin ennen ensilunta, monesti olen tehnyt työn vasta sen jälkeen, ja silti on kevät aina yllättänyt kauneudellaan. Kovin mukavilta eivät puutarhatyöt enää kasvavan mahakummun kanssa tunnu, on mentävä maahan polvilleen, enää ei kyykitä ja kumarrella. Nyt  iltaa odottavat Anna Bergenströmin porkkanakakku oman maan porkkanoista ja sauna. On sopivasti levännyt ja ehtinyt olo - ja vain viikko syyslomaan ja yhdeksän äitiyslomaan, senkin olen jo kalenterista laskenut. Voimia teistä jokaiselle alkavaan viikkoon!

Finally the whole family was so healthy that I was able to work the whole week. I'm lucky though that the whole job-filled week was followed by a restful weekend with time for many happy things. I have seen the trees fly away a leaf by leaf. The kids found a new weekending friend. I hid some flower bulbs to wait for the days of the Spring. Doing gardening isn't that easy anymore with my growing pregnant belly, but this autumn tradition I got done. A carrot cake out of homegrown carrots and a sauna with kids are still waiting to make this weekend complete. It has been a nice weekend. I hope for you happiness for the coming week!

8 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Ihana kuva tuo, jossa lehdet lentelevät!

Mimmi kirjoitti...

Voimia sinullekin viikkoon! Tuo Annan porkkanakakku on mahtavaa, herkutelkaahan kunnolla!

Kirjailijatar kirjoitti...

Niin lähellä, oi kuinka ihanaa! Porkkanakakku on aina ollut yksi suosikkikakuistani, joten teillä on tiedossa tosi herkkuhetket.

Anonyymi kirjoitti...

Niin juu, syysloma....KOhta meilläkin ja loman ympärille iiisot lainausmerkit!

Merruli kirjoitti...

Pauliina: Sain ottaa aika monta ruutua, ennen kuin valokuvastakin näki, mitä ne lentävät hippuset on ;o)

Mimmi: Taisi olla ensimmäinen kerta kun tein Annan ohjeella, kun on ollut hyvä luotto-ohje äidiltä, mutta taatusti teen toistekin. Ihanan kostea rakenne. Olen herkutellut jo siinä määrin, että taitaa mies saada viedä loput huomenna työpaikalleen, etten vaan joudu sokerirasitustestiin tms.

Kirjailijatar:Kesäkurpitsakakku ja porkkanakakku on kyllä kuivien kakkujen parhaimmistoa, vielä pitäisi kokeilla punajuurikakkua, koska sellaisenkin ohjeen muistan joskus nähneeni.

piilomaja:Johtuuko lainausmerkit loman ympräillä koulutehtävistä, joita tulee lomalle vai hyvästä arjen rytmin katkeamisesta? Välillä lasten lomaviihdyttäminen käy ihan työstä.

Jacqui Dodds kirjoitti...

Glad to hear that you are all better and I could just eat a piece of that yummy cake :-)

Niina kirjoitti...

Pikkupapu se masussa vaan yhä köllii :)
Hitsi, en muista kommentoineeni asiaa: huippuihanaa !

Mutta mulla on ollut vahva etiäinen että näin on. En muista mistä sen arvasin. Ja jäin odottamaan onko arvaukseni osunut oikeaan. Ja näinhän se oli :)

Merruli kirjoitti...

Jacqui Dodds: Thanks for caring! My husband took rest of the cake for his workmates, it was a bit too big to be eaten alone :O)

Niina:Ihan oikeat aavistukset siis;o)Meikäläisen viime kesän rauhalliset luku-neulesessiot oli siis vain välivaihe ennen viimeistä pikkuvauvavaihetta..