15.9.2010

Raitoja/Stripes


Raitapipo
Yarn: Debbie Bliss Baby Cashmerino and many others
Needle: 3mm dpn

Tuli tilaus: pitäisi saada pipoon lempiväriä, joka tällä hetkellä on keltainen. Onneksi tilaajataho hyväksyi hyllyssä odotelleen sinapinkeltaisen. Ravelry-jonossani odotteli Terhi Montosen raitapipo toteutustaan, joten päätin varmistaa useamman mahdollisen lempivärin mukana olon tarttumalla kyseiseen ohjeeseen. Vielä on hieman epävarmaa, mikä tilauksen tehneen nuorimmaisen mielipide piposta on, malliksi hän ei ainakaan suostunut. Tämä oli mukava raitaprojekti. Raitavärien valitseminen oli hauskaa, lankojen päätteleminen niinkään ei.

Meillä on muuten ikkunoissakin raitoja ja kokonaisia kädenjälkiä, ja vettä on satanut niin että maisema on ollut välillä yhtä pystyraitaa. Ikkunaraidat kaipaisivat syyssiivousintoa, sateen raidoista olen vain nauttinut.

I got an order for a beanie with some yellow in it from my youngest one. Luckilly she agreed with the mustard yellow I had in my stash.  I had the stripy beanie pattern from Terhi Montonen waiting on my Ravelry queue and it seemed just right for this one as it allowed me to put many more of her favorite colors into same project. I'm not quite sure yet whether she likes the finished beanie or not, at least she wouldn't agree to model it, but I'm happy.
5 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Ihana pipo! Ja sade myös.

Mullakin olisi paljon ihania lankoja joista tehdä, mutta jotenkin neulomisinspistä ei nyt löydy. Olen jäänyt liian koukkuun kirjoihin. :)

Jonna kirjoitti...

Tuo hattu on kyllä oikein hieno! Raidat eivät petä ikinä!

Ilse kirjoitti...

Ihana pipo ja voi noita värejä tuossa alempana...! Ihania.

hillanen kirjoitti...

Oikun sievä pipoinen :)

Merruli kirjoitti...

Mimmi: Mietin, että jos ei lapsi lopulta pipoa pidä, taidan ottaa omaan käyttöön.
Se on todella ikävää, että kirjan lukemista ja neulomista on hankala yhdistää ja minä ainakaan en ole saanut itseäni äänikirjoihin tarttumaan. Minä luin kesän ja nyt olen sitten pääasiassa neulonut, mutta aika aikaansa kutakin ja molempienhan on tarkoitus olla rentouttavaa ja hauskaa eli silloin tehdään, kun siltä tuntuu.

Jonna:Totta, raidat toimii yleensä, vaikka kieltämättä raitavärien ja leveyksien valinta on välillä mielestäni vaikeaa. Aika pitkään puin lapset pääasiassa raitakuoseihin, kunnes alkoivat vaatia muuta.

Ilse:Vähän aikaa tätä syksyn väriparhautta vielä kestää, onneksi on vasta aluillaan.

hillanen:Kiitos! Pipo mahtuu äitinkin päähän jos muu käyttäjäkunta lopulta kieltäytyy.