12.5.2010

Toisella puolella/ On the other sideSamaan aikaan, kun minä ostin akvarellivärejä, ikkunan toisella puolella kuoli mies. En halunnut jäädä tuijottamaan, mutta ajatus tuosta miehestä seurasi koko päivän mukanani. Jossakin joku itkee tänään miestä, poikaa tai ystävää.
 
At the same time today as I was choosing a series of watercolors a man died on the other side of the window. I didn't want to stay and stare, but the thought of that man followed me the whole day through. Somewhere somebody is mourning after a husband, a boy or a friend.

11 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

No varmasti seurasi. Yllättävä kevätpäivä kaiken kaikkiaan. Minut se tuli ja huumasi. Konttailin pihassa vanhan kameran kanssa ja tein kokeiluja. Miehen se vei mukanaan...

Outi kirjoitti...

Huhhuh. Tuollaiset jutut jäävät mieleen pitkäksi aikaa, ehkä iäksi. Ja parempi kait niin? Kait se tekee meistä ihmisiä; se, että tuntuu joltakin. Että tuntee.

Inka kirjoitti...

Oh, no varmasti jäi mieleen pyörimään. Halauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kamala juttu, ei ihme, että jäi seuraamaan. Mutta kauniit on värit!

Merruli kirjoitti...

Rva Pioni: Todella valloittavat ilmat niin eilen kuin tänäänkin. Kaikki kasvaa sellaisella vauhdilla, ettei perässä pysy.

Outi:Luulen kyllä, että joka kerta kun otan nuo akvarellit esille, muistan tuon onnettomuudenkin.

Inka: Olen onnekas, että ylitin tuon samaisen tien turvallisesti pari minuuttia ennemmin, enkä myöskään joutunut näkemään miespoloa, kuten kaksi seuraavaa liikkeeseen tullutta asiakasta.Niin pienestä kaikki on lopulta kiinni.

Hanna:Oli tuo taas pieni muistutus siitä, miten kaikki ei ole itsestään selvää. Väreistä iloitsen, niissä on hyvät pigmentit (vaikka en kyllä akvarelleista paljoa ymmärrä)

Reetta kirjoitti...

Hui, tämmöinen pysäyttää aina. Tulee puistatus, jonka jälkeen ajattelee, että joka hetkestä pitää nauttia. Niin katoavaista on tämä meidän olemisemme. Kunpa osaisimme ottaa hetkestä kiinni!

Jacqui Dodds kirjoitti...

Oh how awful. It would have been on my mind all day too....

These watercolours loook lovely wrapped in their little packets - nice to choose new colours.

Kirjailijatar kirjoitti...

Aika karmea tilanne varmasti. Minua rupeaa välillä itkettämään, kun kuulen ambulanssinkin äänen. Tuollainen tilanne painuu varmasti pitkäksi aikaa mieleen.

Merruli kirjoitti...

Reetta:Niinpä! Kun vielä osaisi ottaa hetkestä kiinni ja samalla unohtaisi turhan murehtimisen.

Jacqui Dodds: That accident keeps me still very careful on the safe ways.The car drivers in our city are way too careless...
I would have gladly taken all shades with me, even though I like to process of mixing aswell.

Kirjailijatar:Onneksi en nähnyt kaikkea, koska en ole varma, olisinko osannut toimia järkevästi ja soittaa esim. hätänumeroon. Aika varovainen olen sittemmin ollut kadunylityksissä, Tampereen liikennekulttuurissa ei ole kehumista.

Riikka kirjoitti...

Nyt vasta ehdin tänne lukemaan, postaus on jo aika vanha. Arvaankin heti missä olet ollut väriostoksilla. Todella kurja tapaus.

Merruli kirjoitti...

Riikka: Oli kyllä hurja ja kurja onnettomuus. Vieläkin kavahduttaa.