22.11.2009


 
10 a.m.
klo10
 
3 p.m.
klo 15
What started as a sunny day, looked in the afternoon the same as the rest of week, foggy and dark.
Lupaavasti aurinkoisena alkanut päivä muuttui iltapäivään mennessä samanlaiseksi kuin muutkin päivät, harmaaksi ja pimeäksi.


I was left to survive with strings of lights and candles.
Ei auta muu kuin selviytyä valoköynnöksin ja kynttilöin.


10 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Niin, se valo on vain hetken pilkahdus. Jos ei ole ulkona tai vilkaise ikkunasta oikealla hetkellä, niin ohi menee...Kynttilöillä mennään, ei muu auta!

ElsaIlona kirjoitti...

Sama täällä: lupaava kajo aamulla, ihana aurinko päivällä, huisi sumu iltapäivällä ja sitten syvä pimeys. Jännä päivä!

Mimmi kirjoitti...

Meillä aurinko paistoi sumun läpi niin kauan että tuli pimeää. Samoin eilen. Se oli oikein mukavaa.

Merruli kirjoitti...

Satu: Totta, itseasiassa noin klo 11 aurinko oli jo poissa ja harmaus alkoi vallata alaa. Välillä sitä miettii, miten pimeää sitä esi-isillä savupirteissään talvisin olikaan, huh.

ElsiIlona: Onneksi saatiin edes se häive aurinkoa!

Mimmi:Ihan mukavaa, ettei koko Suomi ole samaa synkkyyttä aamusta iltaan.

Lissu kirjoitti...

Tààllà aurinko hemmotteli reilun viikon verran. Nyt sitten taivas taas itkee! Sisàllà tàytyy sytyttàà valot, jos aikoo tehdà jotain tarkempaa hommaa. klo 7.45 aamulla.

Riikka kirjoitti...

Kaunis tuo valokuvien ja valojen sommitelma!

Annika - Vaahteramäen lapset kirjoitti...

Ihan sama havainto. Aamulla jo iloitsin, että saan otettua kunnon kuvia, ulkoilen ja siemailen aurinkoa. Keskipäivällä kaikki raikkaus olikin tipotiessään. Jäljellä vain sade ja harmaus...

paperisydän kirjoitti...

Minäkin haluaisin tuollaisen ihanan valoköynnöksen :)

Syysleimu kirjoitti...

Valoa tuntuu olevan päivässä enää vain muutama tunti. Sekin viime aikoina hyvin tehotonta. Lumi tekisi pimeän kauniimmaksi ja valon hennommaksi. Mutta näillä mennään, enkä valita. Ehkä sitä sitten arvostaa valoa enemmän, kun sen aika on.

Merruli kirjoitti...

Lissu: Toisaalta on ihan lohduttavaa tietää, että kyllä etelässäkin talviaika on hämärämpi, vaikka täältä käsin toisin luulisi.Toivottavasti siellä sataa sopivasti ja maltilla.

Riikka: Jos ei tarvitsisi nähdä, mitä tekee, viettäisin illat mieluiten tuon valosarjan ja kynttilöiden valossa.

Annika: Valitettavasti mennä viikolla ei ole pahemmin näkynyt edes tuota aamun sarastusta, mutta kohta kait onneksi mennään taas jo valoa päin. Eipähän ainakaan palella...

Paperisydän: Nyt alkaa olla jouluvaloja vähän kodin joka nurkassa, vaikka samalla mietityttää ekologisuus tälläisessä sähkön tuhlailussa.

Syysleimu: Juu, eipä tässä valittaminen paljoa auta, d-vitamiini ennemmin. Sitä olen miettinyt, miten vaikea kesän kokovuorokautisessa valossa on muistaa ja käsitää, kuinka pimeää marraskuu voikaan olla.