4.9.2009

Pink swirl/Pinkkejä pyörähdyksiä
My daughter has started her first real hobby. Past the whole last year she was talking about going to ballet and now finally she is. She seems to enjoy every bit of it, not only the pink dress.

Esikoinen aloitti ensimmäisen oikean harrastuksen. Koko viime vuoden tyttöni kertoi harrastavansa balettia ja nyt vihdoin hän todella myös tekee niin, muutenkin kuin mielikuvissaan. Hän tuntuu nauttivan perjantaimenostaan, ei ainoastaan pinkistä balettipuvusta.

13 kommenttia:

anu kirjoitti...

Voi miten kiva harrastus ja äiti pääsee katsomaan pientä ballerinaa!

Satu kirjoitti...

Ihana harrastus! Meillä kanssa 5 vuotias aloitti lastentanssin. Ja 9 vuotias tanssii balettia kahdesti viikossa. Äiti kuntoilee autonratin takana kuskina...

Maailman suloisimmat kuvat!

Lissu kirjoitti...

Pikkuinen voi pukeutua (äidin ompelemaan) tylliunelmaan ja unelmoida vaikka mistä.

Silmukatti kirjoitti...

Täällä 5-vuotiaalla ihan samat kuviot. Juuri eilen käytiin ostamassa uusi vaaleanpunainen voikkapuku jossa on "hörsylä". Entisestä kun se kaikista olennaisin asia puuttui. :)
Nyt lasketaan öitä seuraavaan balettituntiin.

LauraM kirjoitti...

Hieno juttu. Minkäikäinen esikoisesi on? Meidän 3-vuotias puhuu kanssa baletista, mutta on vielä liian nuori jopa satubalettiin... Onneksi on ihan tyytyväinen ollut jumppaan harrastuksena. Kai se täytyy parin vuoden päästä tyttö balettiin päästää, vaikka itselleni se viimeinen kuviteltavissa oleva harrastus olisikin;)

Outi kirjoitti...

Täällä kans! Huomenna alkaa lastentanssi.

Sonja kirjoitti...

Ompas söpö tuo kuvapari! :)

HIIRIEMO kirjoitti...

Voi mitä keijukaiselämää! Meillä kuskaillaan poikaa ja pojan isän kokoista varustekassia, söpöjä kuvia vaikea saada!

Mary-Laure kirjoitti...

How wonderful! I started ballet as a child too and now, at 32, I'm still dancing. It's the love of my life.

Niina kirjoitti...

Oi että! Pikku balleriina :)
Minä kanssa haaveilen salaa vieväni Lotan tanssimaan heti kun vaan tulee ikää lisää. Poikaakin yritin puhua Hiphoppiin; vielä viime vuonna hän olisi ollut halukas, ei ollut ryhmiä 8v. pojille,nyt syksyllä olisi alkanut ryhmä, ei halua enää mennä :( :(
Näin se mieli muuttuu.

Syysleimu kirjoitti...

Itse olen ajatellut tytöille jonkinlaista jumppaharrastusta, liikunta on aina hyväksi!

Nämä ovat niin suloiset kuvat!

Merruli kirjoitti...

anu: Balettiesityksiä saakin kotosalla katsella nykyään yhtenään.

Satu: Kiitos! Teilläkin balleriinoja. Meidän 3-v. piti mennä lastentanssiin, mutta ei sitten halunnutkaan jäädä ilman minua, joten ensi vuonna katsotaan uudestaan tai ehkä vasta parin vuoden päästä.

Lissu:Mukavinta tuossa harrastuksessa onkin juuri se, kuinka lapsi saa kuvitella kauneutta ja tanssia oikein olan takaa ja pikkusisko on oikein hyvä oppilas isolle siskolle.

Silmukatti:Sielläkin tanssitaan :o) Meidän tyttö oli ensimmäisellä tunnilla ilman hörsylää ja sen jälkeen kysyttiin joka päivä, koska menen hakemaan kunnon balettipuvun.

Laura M: 5-vuotias. Meidän balettikouluun olisi päässyt lastentanssiin jo 3-veekin, mutta vielä annettiin paikka toisille.

Outi: Ja sielläkin. Liittyyköhän äitien bloggaaminen jotenkin suoraan lasten balettiharrastukseen..?

Sonja:Kiitokset. Nuo leijonankidat ovat tuoneet tänä kesänä paljon iloa maljakkoon.

Hiiriemo: Tosiaan poikien ja tyttöjen maailmat on aika erilaisia tässä suhteessa. Minusta voisi ehkä olla jalkapalloäidiksi, mutta jääkiekkoäidiksi en osaa itseäni jostain syystä kuvitella -voi toki olla että joskus on pakko.Kummipojan harrastusta seuranneena, tuntuu olevan melkoinen urakka vanhemmillekin.

Mary-Laure:I hope this is something my daughter will enjoy for a long time, but only if she herself wishes so. I hope that ballet will give her the art of graceful movement and the beauty of posture.

Niina: Onpa harmi, että hiphop-innostus meni ohi. Koulun juhlissa on hauska nähdä kuinka yllättävät tyypit pääsevät loistamaan hiphop-taidoillaan, alakoululaiset ovat tuossa lajissa jo hurjan taitavia. Totta kait on, että itse valittuihin harrastuksiin riittää intoa parhaiten. Eiköhän Lotalle tule niin pinkkivaihe kuin balettivaihekin ;O)

Syysleimu:Jumppa olisi kieltämättä tosi hyvä vaihtoehto. Temppu-tai sirkuskouluun voisi myös esikoiseni kuvitella.

Reetta kirjoitti...

Pienet ballerinat ovat hellyttävän söpöjä!

Baletti on hieno harrastus siitä innostuneelle. Meillä tytöt aloittivat 4- ja 5-vuotiaina, mutta toinen lopetti puolentoista vuoden jälkeen. Nuorempi tanssi seitsemän vuotta eli viime kevääseen asti, jolloin joukkuevoimistelu vei voiton.

Baletti ei silti lopu meidän perheessämme. Ilmoittauduin itse aikuisbalettiin 28 vuoden tauon jälkeen.