31.8.2009

Ending August/Elokuuta lopetellen
This weekend was a rather busy, but a good one. I managed to knit my first hemp dish cloth and baked a delicious zucchini nut cake. The evenings were surprisingly warm and a certain summer's feel was still lingering in the air. Just the way to end August.

Takana melko kiireinen, mutta hyvä viikonloppu. Automatkalla hyvien ystävien luokse neuloutui ensimmäisen hampputiskirättini ja sunnuntaina sain vihdoin leivottua kasvimaansatoa herkulliseksi kesäkurpitsapähkinäkakuksi. Miltei lämpimät illat ja ilmassa vielä viipyillyt kesän tuntu olivat juuri sopiva päätös elokuulle.

Ystäväperheen äiti, Miia, on pitkäaikaisimpia ystäviäni ja nainen, jolla on paljon sydämen viisautta ja kykyä kuunnella. Hän on aloittanut blogin pitämisen otsikolla Pari suhteellista ja hänen blogiinsa haluan lähettää sinut visiitille pohtimaan parisuhteellisuuksia.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Suloisia elokuun lopun värejä...

LauraM kirjoitti...

Kakku näyttää hyvältä. Meillä on kesäkurpitsan ylituotantoa, ehkä pitäisi kokeilla.

Mistä olet ostanut hamppulankaa? Olisi kiva kokeilla, miltä sen neulominen tuntuu.

Merruli kirjoitti...

Satu: Värit senkun voimistuvat. Ensimmäiset vaahterat jo virittelevät punaa lehtiinsä ja kirkkaan keltaiset lehdet täplittävät kadut. Syksyn värit ovat ne omimpani.

LauraM:Ihmeen hyvältä maistuu kesäkurpitsa makeissakin leivonnaisissa.
Hamppulangan ostin Lankaideasta, samaa lankaa saa myös Titityyn verkkokaupasta.Neulottavaksi jäykähköä, muttei kuitenkaan mitään paperinarun veroista. Tiskirättinä toimii loistavasti parin kastelukerran jälkeen -hankausominaisuudet hyvät ja imukyky tuntuu paranevan vanhetessaan.

Sohvi kirjoitti...

Oi vitsit tuo kakku näyttää niiin hyvältä! Voisinpa haukata palasen näin kuvan välityksellä :). En ole koskaan uskaltautunut tekemään kuivakakkuja... Pitäisköhän viikonloppuna kokeilla? Siskon ja äidin konsultaatiolla tietty.