24.7.2009

Softening / Tyynyillen
I finally got into sewing again. I made a couple of pillows for our sofa and small toy pillows for my girls. All materials for the living room cushions are thrifted. The print in the toy pillows is my childhood drawing which I have worked into a printing screen.

Pitkästä aikaa sain itseni ompelukoneelle. Tein sohvatyynynpäällisiä ja pienet pehmotyynyt tytöille. Olohuoneen tyynyjen materiaalit ovat kaikki kirpputoreilta kerättyjä. Tyttöjen pehmojen printti on oma piirrokseni lapsuudesta, jonka sittemmin olen työstänyt painoseulaksi.14 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Hienoja! Todella!

Piia kirjoitti...

Ompas kiva että löysin tänne. Ihania tyynyjä, ja kivoja juttuja täällä!

Satu kirjoitti...

Hurjan hieno tuo oma printtisi!

Lissu kirjoitti...

Mukavia muistoja lapsuudestasi omille lapsillesi!

Katilein kirjoitti...

Tosi hieno idea käyttää tuota lapsuuden piirustustasi!

Teillä oli varmasti mukava tapaaminen, olen sitä vähän kaikille tapaamisessa mukana olleille kommentoinut. Olisi ollut kivaa olla mukana.

Killisilmä kirjoitti...

Ihania nuo tyynyt joissa tuo painettu piirros. Nättejä kankaita noissa toisissakin...

Minuakin ilahduttaa kuulla että teillä oli mukava tapaaminen.

paperisydän kirjoitti...

Kylläpä onkin kauniit ja kivat tyynyt! Ihana idea käyttää piirroksia.

Oli tosi kivaa tavata sinut eilen :)

Merruli kirjoitti...

Outi: Kiitos paljon!

Piia: Mukavaa, että löysit. Toivottavasti tulet toistekin.

Satu: Kiitos! Hauskinta on, että oman prinssini nimi alkaa T-kirjaimella, kuten piirrustuksessakin (toki voi tuo teksti olla ETkin).

Lissu: Oli mukava huomata, että lapset pitivät tuosta printistä ihan oikeasti.

Katilein: Mukavaa ja jännää oli. Sun pitää pölähtää vierailulle seuraavaan tapaamiseen. Olisi sinutkin hauska tavata.

Killisilmä: Kiitos. Samaa printtiä käytin joskun vauvan puklurätteihin ja vauvalakanoihin, mutta on ehkä toimivin näin pienessä mittakaavassa.

Paperisydän: Kiitos, nämä syntyivät äkkiä ja ilahduttivat itseäkin. Oli kyllä tosi mukava nähdä sinua, luulen että juttua olisi riittänyt pidemmällekin.

Syysleimu kirjoitti...

Hienot tyynyt ja värimaailmat näissä. Kutsuvat luokseen. :)

Tanja kirjoitti...

Ihania tyynyjä!! Tuo keltaraidallinen, jossa on tuo ruusu aplikoituna on suosikkini. Tai sit tuo siniruusullinen... kaikki niin ihania.

Minä, joka ennen olin varsinainen tyynykuningatar en saa itsestä irti edes parin tyynyn verran ompelua. Mutta tänään ajattelin olla yritteliäs ja ottaa ompelukoneen esille. Pidä peukkuja, että jotain syntyy :)

Riikka kirjoitti...

Hei, ekaa kertaa vierailen täällä blogissasi, Ilonan kodin kautta:) Kiva idea nuo tyynyt lapsen piirustuksesta, tuollaiset taidan tehdä itsekin pojan huoneeseen....

Merruli kirjoitti...

Tanja:Kiitos kauniista sanoista! Keltaraidallinen on oma suosikkini, harmillisen pienen palan kangasta vain aikanaan löysin.Peukut on pystyssä, että sait sopivasti aikaan ompelua.

Riikka: Hauska saada sinut kylään! Tee ihmeessä pojalle tyynysetti.

Niina kirjoitti...

Oi, todella kauniit tyynyt! Ja teillä on ollut tapaaminenkin. Jännittävää!
Tuonne Runoon olisin itsekin tahtonut kahville silloin kun kävimme Treella kesäkuussa. Meillä oli kahdet rattaat niin ei sitten viitsitty tunkea sinne niiden kanssa ... Varmasti ihana paikka.

Merruli kirjoitti...

Niina: Kiitos paljon! Rattaat on kyllä aika haasteellisia pienempiin kuppiloihin mennessä. No, seuraavalla Tampereen visiitillä sitten.