24.7.2009

The blog meet/ Blogitapaaminen
I had the pleasure to meet some bloggers from Tampere region. The crafty, creative bloggers from Ilonan koti, Liivian talossa, Paperisydän, Kortteja Kaliforniasta, Riepatus and the little Z came together to the Runo Cafe. It was exciting, interesting and nice to meet these lovely ladies in person. I guess all of us were a bit nervous, but having something to knit on eased the anxiety. I'm a nervous talker, so I guess, I talked too much -sorry for that girls! All in all everyone seemed to be about the same person as in their blogs.

Tänään oli ilo tavata joitakin Tampereen alueen bloggaajista. Luovat, taidokkaat naiset, jotka ovat blogien Ilonan koti, Liivian talossa, Paperisydän, Kortteja Kaliforniasta, Riepatus ja the little Z takana kokoontuivat kahvila Runoon. Oli jännittävää, mielenkiintoista ja mukavaa tavata heidät kaikki. Selvää jännitystä oli ilmassa, mutta mukana olleet käsityöt helpottivat. Minä luultavasti höpöttelin liikaa, kuten yleensä hermostuneena -jos niin kävi, niin anteeksi. Kaikki tuntuivat tutuilta -samoilta kuin täällä virtuaalimaailmassa.

3 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Oli ihan mahtava tavata! Pitää ehdottomasti päästä toistekin, että pienistä ujouksista päästään. Kuulunevat kai ensitapaamisiin:)

Tuossa yllä ihania nuo lasten piirtämät tyynyt, ja ne sinun sukkasi oli niin kauniit. Ja muuten asusi, ihailin useamman kerran.

Ilona kirjoitti...

Höpö höpö, et sä mitään liikaa höpötellyt!

Jännitti muuten ihan hirveästi siinä alussa, kun väkeä vaan lappasi koko ajan lisää ja lisää. Melkein hämmennyin, varmaan näkyi päällekin... Olin odottanut jotain kolmea-neljää ihmistä itseni mukaan lukien, sillä monet aina sanovat tulevansa, mutta eivät kuitenkaan tule. Tosi ihanaa, kun nyt niin moni oli paikalla!

Myös minä ihailin asuasi.

Merruli kirjoitti...

Liivia: Oli todella mukavaa tavata sinutkin, kun on saanut kurkkia elämääsi blogin kautta jo kohta pari vuotta. Uusintaa kannatan ehdottomasti. Kiitos kehuista :o) mekko on muuten tämän kesän luottovaate, miltei aina päällä, kun ei ole pesussa.

Ilona: Huh, hyvä kuulla. Oli kyllä hieno määrä blogi-ihmisiä päässyt paikan päälle. Kiitos, että jaksoit koolle kutsumisen vaivan ja sitä seuraavan jännityksen!