3.6.2009
Perhaps I should avoid flea-markets for a while. Recently I have made so lucky finds that I really should be carrying things out of the house instead of stashing more. Dresses for the girls, napkins, pillowcases, linen towels, ribbon, lace and yarn, a lovely basket, a couple of bowls just to name a few. I won't feel bad about these though, all of these will be used and the price wasn't bad either.

Taitaisi olla parempi välttää kirpputoreja jonkun aikaa. Viime käynneiltä on matkaan tarttunut niin paljon mukavaa, että kaappien kapasiteetti vaatisi jo tavaralle toiseen suuntaan kohdistuvaa muuttoliikettä. Kesämekkoja tytöille, lautasliinoja, tyynyliinoja, pellavapyyhkeitä ja liinoja, nauhaa, pitsiä ja lankaa, kunnon kori ja pari kulhoa ihan näin esimerkkejä mainitakseni. Näistä shoppailuista en suostu huonoa omaa tuntoa ottamaan ja kaikki tulivat ihan käyttöön ja vielä sopuisaan hintaan.


7 kommenttia:

Tirlitta kirjoitti...

Ihania löytöjä, ei noista pidäkään huonoa omaatuntoa potea :)

Pikkusisko kirjoitti...

Nuohan näyttävät TODELLA tarpeellisilta ja kauniilta ostoksilta!

Sohvi kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Jännää, miten kirppisrintamallakin on satokausia ja välillä sellaisia aikoja, ettei löydä oikein mitään.

Minä kannan kotiin, mies vinttiin ;).

Northern Exposure kirjoitti...

Heippa,

olen muistaakseni ensivisiitillä täällä, ja heti piti kommentoida (vanhaa postausta mutta kuitenkin). Meillä nokkosista tehdään lasagnea hesarin ohjeella, http://www.hs.fi/ruoka/ruokaohjeet/artikkeli/Pinaattilasagne/1135244634712
ja kaikki syövät. Ja ottavat lisääkin.

Merruli kirjoitti...

Tirlitta: Oli sen verran pitkään ei-löydy-mitään-kausi kirpputorikäynneillä, että rahanmenoa lukuunottamatta nämä oli aika syyllisyysvapaita ostoksia.

Pikkusisko:Melkein kaikki ovat ehtineet olla jo käytössä. Turhuuden puolelle taisivat mennä mukaan tarttuneet viiskytluvun Kotiliedet.

Sohvi:Todellakin satokaudet vaihtelee kirppareilla suorastaan mystisesti. Toki varmaan ihmisten kevätsiivouksilla ja muilla on osuutta asiaan.

Northern Exposure: Mukavaa, että löysit visiitille. Kiitos ohjelinkistä, nokkosvinkit ovat enemmän kuin tervetulleita.

Maija kirjoitti...

Ihania löytöjä! Ei kirpparishoppailusta saa potea huonoa omaa tuntoa, sehän on vain ekologista ;) Ja kierrellessä saa liikuntaa ja jännitystä elämään. Mitä parhain harrastus siis!

Merruli kirjoitti...

Maija: Totta, harrastuksestahan tässä on kyse. Todellinen tarve taitaisi olla lähinnä noista lastenvaatteista, muuten menee keräilyn puolelle.