17.6.2009

ConsumerismSome time ago I saw in this Danish blog, Mettes Potteri, some nice shoes and a link to a Milanese shoemaker. I decided to try my luck and ordered a pair of maryjanes. It took quite a while before my order arrived, but it was worth the wait. The pricetag wasn't bad, I like to look of them and the shoes fit me just right. On Monday, just a day before my shoes, arrived some yarns from Villamokka. Without really knowing it, I had purchased a matching sock color. The color is called Vieremä and the other skein I ordered comes with the name Kuhmo. However, if you order some yarn there the colors of the photos in those pages are quite a bit brighter than the actual color of the yarn, at least in my experience. However, my order arrived super fast and the yarn feels so good.

Jokin aika sitten oli Mettes Potteri-blogissa näytillä houkuttelevia kenkiä ja samassa yhteydessä linkki milanolaisen suutarin sivuille. Päätin kokeilla onneani ja tilasin umpisandaalit. Tilauksen saapuminen kesti jonkun aikaa, mutta odottaminen kannatti, koska hinta ei ollut paha, pidän kenkien mallista ja ne istuvat jalkaani todella mukavasti. Maanantaina, päivä ennen kenkiäni saapui lankatilaukseni Villamokka-lankakaupasta. Tietämättäni olin tilannut sukkalankaa juuri samassa sävyssä kuin kengät. Jos tilaat lankaa Villamokan blogikuvien perusteella ovat kuvien värit mielestäni aikalailla kirkkaammat kuin lankojen todelliset värit (kuten myös näiden omien kuvieni ). Toimitus oli kuitenkin supernopea ja lanka tuntuu ihanalta.


8 kommenttia:

tippi kirjoitti...

Joko otit selville missä Vieremä sijaitsee ;D Minusta Vieremä olisi vieläkin synkempi, ja ehken sinisen violetti enemmänkin. Toisaalta tumman vihreä. Pölyisen ruskeakin.

entinen pakkokesävieremäläinen Tippi

violet kirjoitti...

Tilasin itse joku aika sitten Ranskasta sandaalit (odotan postia hetkenä minä hyvänsä!) tekijältä jota miehen sisko suositteli. Oli ostanut tuolta mieheltä sandaalit pian kymmenen vuotta sitten ja ne ovat edelleen hyvät! Olen ne nähnyt ja ihastellut laatua.
Haluan tukea tuollaisia pieniä tekijöitä.
Kävin katsomassa Mettes potterin blogista tuon italialaisen sivut ja panen ehdottomasti muistiin.
Ties vaikka...

Reetta kirjoitti...

Suloiset kengät ja kaunista lankaa!

Merruli kirjoitti...

Tippi:Pieni aavistus sijainnista on -ainakin nyt. Vilautan sitten millainen kurjuus Vieremä-sukista huokuu, jos joskus valmiiksi saan. Ei mitä ilmeisemmin hyvä nimi värjäyserälle, jos toivoo sinun kyseistä lankaa ostavan.

Violet: Heitinkin jo aika paljon kenkäkommenttia sinun lootaasi. Nuo Metten sivulla olleet puukengätkin oli aika houkuttelevia -niin kun kait kengät minusta aina.

Reetta: Kiitos. Luulen, että käsintekemisen maku tekee molemmista kauniita.

Killisilmä kirjoitti...

Hauskannäköiset kengät. Kivoja sandaaleja tuolla sivulla. Minulla ei ole sandaaleja ollut vuosikausiin, johtuen ihan tästä meidän ilmastosta. Eihän niille ole kuin muutama käyttöpäivä vuodessa. Pitäisi varmaankin hankia jotkut oikein kunnolliset, jotka kestävät sitten seuraavat kolmekymmentä vuotta.

Niina kirjoitti...

Voi kääk kuinka suloiset kengät! Minäkin tahtoisin tuommoiset mutta hitsi kun tultiin juuri lasten kanssa törsäämästä alennusmyynneistä ...

Ja uusi kamerakin ? Olen kateellinen ...

Nyt on ihanaa kun on aurinkoa!

Merruli kirjoitti...

Niina: Kengät eivät onneksi olleet suuri rasite budjetille, toisin kuin kamera. Muuten en olekaan sitten paljon alennusmyynneissä tänä vuonna juoksennellut, vaikka olisikin mieli tehnyt.

Inka kirjoitti...

Pohdiskelen juuri sandaalien tilaamista tuolta ja ajattelin kysellä, josko olet vielä tyytyväinen ostokseesi? Niin kovin kauniita kenkiä tuolla on ja kestäville sandaaleille olisi kyllä suuri tarve!