14.5.2009

Two more weeks/ Vielä kaksi viikkoa


Se on nyt tätä, mutta pian ihan jotain muuta!

Soon I'll........

5 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Joo, koko ens viikko on just tasan tota.

piipadoo kirjoitti...

Joo, ihan kauhistuttaa se eri kertausmonisteiden ja kokeiden laatiminen, tarkistaminen ja arviointi. Ja just nyt kun kiinnostaisi muut asiat paaaaljon enemmän.

Pian kesälaitumille!

-Paula

Reetta kirjoitti...

Oh, yes. Valtakunnalliset kaiken muun päälle. Onhan sulla jo selviytymisstrategia? Mä olen yrittänyt päästä tilaan, jossa sielukin on lomalla heti 30.5. Viime vuonna onnistuin jo harjoiteltuani 7 vuotta.

Merruli kirjoitti...

Villasukka: Työintoa ja voimaa -kyllä se loma sieltä pian tulee!

Paula:Todella ne muut asiat, nytkin roikun täällä, enkä korjaa saksankokeita..loppurutistusta todella. Tsemppiä sinullekin!

Reetta: Valtakunnalliset onneksi jo takana, mutta näitä muita sitten riittää senkin edestä, arvostelun kinkkisyydestä puhumattakaan. Strategiana tänä vuonna se, että yritän saada kaiken tehtyä ensi viikolla ja sitten aloitan lomaan laskeutumisen, saapi nähdä kuinka naisen käy. Toivottavasti sinulla onnistuu lomamoodiin siirtyminen tänäkin vuonna yhtä hyvin kuin viime kerralla.

piipadoo kirjoitti...

Nyt on ihan virallisesti loma; ollaan nimittäin kunnolla flunssassa ;) Sain viimeiset numerot annettua viime tingassa, mutta kaikki paperityöt odottavat läjässä työpöydällä, että ehtisin mennä käymään.

Parempia säitä ja vointeja odotellaan.

-Paula