17.4.2009

I hate vole/ Myyrävihaa

I try to see this, because

A water vole decided to chop some wood

and a Field vole has been here for a visit.

The reality in our garden after the winter is not very encouraging. Last winter was a winter of all sorts of vole and mice. They've had a quite a feast in our yard. Well I'll have my own feast for my eyes with this magazine. Today we had one more time snow, North wind and freezing temperatures, so the best I can do, is just dream about gardening.


Talven jäljiltä pihamme ei ole kovin rohkaisevassa kunnossa. Mennyt talvi oli myyrien ja hiirien juhlaa. Juhla-aterioita on nautittu runsaasti eri puolilla puutarhaa. Lievitän todellisuutta syventymällä tähän perin kauniiseen puutarhalehteen. Se olkoon minun esteettinen puutarhajuhlani tänään, kun ikkunan toisella puolella on kerros lunta, pohjoistuuli puhaltaa ja lämpötila on pakkasella.

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Minulla ei ole puutarhaa muuta kuin mielessäni, haaveissa. Puutarhalehtiä ja kirjoja kyllä harrastan. Rakastan katsella niitä!

leena kirjoitti...

Myyriä on kai ollut aika paljon tänä vuonna. Olen vähän huolestunut yhdestä nuoresta omppupuustamme, se heiluu vähän siihen malliin että olisikohan ollut vesimyyrä asialla...

(Vaikka ei meillä myyrät ihan vapaasti saa mellastaa. Tänäänkin toinen vahtikissoista raahasi pihalle aika ison myyränrötkäleen...)

Killisilmä kirjoitti...

No voi että. Ymmärrettävää että myyrien tihutyöt tympäsee. Ja tuo sääkin - huokaus! Olis se vaan kiva kun viimein tulisi oikea kevät.

Merruli kirjoitti...

Niina: Puutarhakirjoissa on sekin hyvä puoli, että niistä on huomattavasti vähemmän vaivaa ja esteettinen nautinto on yleensä aina taattu, puutarhan kanssa takeita ei koskaan ole.

leena: Meillä jänikset tuhosi yhden omenapuun, kun jäi laittamatta verkot ympärille. Toivottavasti teidän omppupuu heiluu muista syistä. Koskaan eivät naapurin kissat ole ollut yhtä tervetulleita meidän tontille kuin tänä vuonna.

Killisilmä: Nyt jo vaikuttaa lupaavammalta kevään suhteen. Kait se tuolta vähitellen koittaa.