2.12.2008

Good things/MukavataMy fever is sinking and the positive sides are winning again. For some reason, I find myself doing beading every time I'm on sick leave. As you can see, I do them free-style and with minimum thinking and basically like them that way.

Look out of the window doesn't look like winter, but I'm still hopeful with my amaryllis. At least it shows some signs of life.

Kuume laskee ja elämä voittaa samaa jalkaa. Jostain syystä sairaslomien terapiamuodoksi on muodostunut helmiaskartelu. Kuten kuvasta ehkä näkyy, teen helmeilyni vapaalla tyylillä ja liikoja ajattelematta ja pidän lopputuloksesta juuri sellaisena.

Katsahdus ulos ikkunasta ei talvea lupaa, mutta toivo amarylliksen kukinnasta elää vielä. Ainakin elonmerkkejä on havaittavissa.
Some more stashings from the crafts fair. These give me a nice tingle, but I'm not sure yet, where it leads.

Pari lisävarustusta Käsityömessuilta. Nämä kutittelevat mukavasti mielenpohjalla, mutta vielä ei tiedä, mihinkä johtavat.

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Vapaan tyylin helmeily on juuri se paras muoto! Kauniit värit koruissasi, samoin muodot.

Katilein kirjoitti...

Hienoja helmitöitä! tuon pitsin ottaisin heti joulukorttiaskarteluja varten.

Voi pientä parturia :( Hyvää joulunodotusta kuitenkin. Toivottavasti olet jo kunnossa!

paperisydän kirjoitti...

Kauniit korut! Helmiaskartelu houkuttaisi minuakin taas pitkästä aikaa...

Merruli kirjoitti...

Ilona: Kiitokset. Vapaa tyyli on ihanan, heh, vapauttavaa.

Katilein.Kiitos, nyt olen jo kunnossa. Pitsiä olisi pitänyt ostaa enemmän, mutta kun piheys iski väärään väliin, ei tuosta pätkästä ole kuin yhteen projektiin -valitettavasti.

Paperisydän: Kyllä, ehdottomasti vaan helmiaskartelemaan. Sitä näköjään ehtii kiireessäkin, joka ei jousta esim. neulomiseen.