19.2.2008

A Day at HomeMy toddler caught the flu on Friday and was still today recovering at home. Yesterday my husband worked from home office and took care of the little one, today it was my turn. Luckily she was feeling a lot better today.

I enjoyed as much as I could our day at home; the late wake-up, time to do some postponed chores, seeing the sun and my kid play around the house and reading blogs. Even the postman had something nice to offer; I received the seeds i ordered weeks ago. I didn't bring myself to crafting, but I shopped some yarn for spring and summertime knits. Perhaps I'll get them before the next week's winter vacation. If so, I might even find time to start the projects I'm planning.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin ollaan taas kotona...menisi jo tämä niin kutsuttu talvi ja veisi mennessään kaikki hiivatin pöpöt! Ja tulisipa se ihana raikas vihreä kevät, jonka piristävää vaikutusta ei voi kuvitella vielä. Meiltä muuten tuskin löytää vihreää ja oranssia - ainakaan noita teidän sävyjä, vihreää ehkä murrettuna mutta ei muuten. Oranssia en usko löytyvän paitsi yhdestä suksipussista, joka on piilotettuna kaapin perukoille. Mutta ehkä joskus, olenhan jo kelpuuttanut punaisen ja ruskean (mun mielestä keski-iän aidoimmat tunnukset)meidän huusholliin. Joten värejä ja kevättä odotellessa, Miia

magi kirjoitti...

Hei! Piipahdin ensimmäistä kertaa... Löysin sivuiltasi opekalenterin ja jottei totuus unohtuisi, kanniskelen tuota itsekin taas ensi syksystä hamaan tulevaisuuteen... Väriä se kyllä kaipaa, joten kiitos vinkistä!

Merruli kirjoitti...

Miia, pitää oikein tarkistaa, kun tulee seuraavan kerran kylään, etteikö teille todella ole oranssia tai vihreää eksynyt. Toivottavasti taudit talttuisi pian niin teillä kuin täälläkin.

Magi, mukavaa, että tulit blogivierailulle! Kollegoita on aina mukava kestitä. Kalenterin irtokannet ovat palvelleet hyvin ja oikeasti piristävät päivää, nyt jo suunnittelen, josko jaksaisi tehdä vaihtokannet.

Ilona kirjoitti...

Ihana matto teillä!

Iiriskukka kirjoitti...

Siemeniä,siemeniä:)Minä tässä odottelen,että minun siementilaus kotiutuu.Samasta paikasta tilasin!

Merruli kirjoitti...

Ilona: Kiitokset! Matto on ihan Prismasta, olisipa ihanaa jos voisi sanoa kutoneensa maton itse.

Iiriskukka: Ehdin jo soitella tilaukseni perään ja eikös posti tuonut siemenet juuri sinä samana päivänä kun soitin. Sinun kasvatuskokemustesi innostamana laitoin listalle lehtikaalinkin, jota en ole ennen kokeillut.

Mary Jane kirjoitti...

what a beautiful photograph of your daughter, and what and amazing dress she's wearing.