12.6.2013

Taivaanrannan tuijottelija

Tämä on aika kummallinen käsityöblogi. Tuntuvat nuo käsityöt olevan sisältöpuolella lähinnä poikkeusmateriaalia nykyään. Ihmekös tuo, kun rouva tuijottelee taivaita tai kukkapenkkejä, silloin kun lasten erotuomaroinnilta ehtii. Ensimmäisen lomaviikon auvo on takana ja sisaruskähinöinti huipussaan. Ehkä se tuosta vähitellen tasaantuu. Jos hyvin käy, voi ensi viikon alussa olla kesäkäsityö esittely kunnossa. Ei se itselleni aloittama pitsitoppi (5cm valmiina), vaan pienimmän bambuneuletakki.

Kuten pilvistä huomaa, ovat ilmat tarjoilleet koko repertuaaria tällä viimeisen viikon ajan. Helteen kanssa ukkosti ja ilman hellettä on ukkostanut, onneksi on myös satanut. Viime yönä elohopea laski 3.9 asteeseen ja parhaimmillaan taisi lämpöä olla 28 astetta. Ei ainakaan tylsistymään näillä keleillä pääse.

This is kind of a weird craft blog. If you spot some sort of craft here, it seems to be more of an exception nowadays. But if you come to think of it, it is not such a wonder. I'm looking at the skies or into the flower beds more than crafts projects. Well, I'm trying my best to finish one knitting project. Perhaps there will be something to show you next week. Not the lacy top for myself, but a lacy jacket for the youngest.

There has been lots of unusual clouds to look at and ever changing weather conditions.3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Puikot kilkkaa täällä huivia kudon ja olipa niin kiva saada sinulta luonani viesti.Kiitos

ihanaa ja iloista kesää sinulle ja voimia antavia omia hetkiä myös!

Ina kirjoitti...

Jotenkin en vaan osaa neuloa tai virkata kesalla. :) Hassua! Lanka kuuluu syksyyn ja talveen seka kylmiin iltoihin. Ihania pilvikuvia. Aika huimiakin nakymia. Ja tuo alimmainen on aivan mielettoman upea! Koitahan jaksaa se kahistelyn keskella poliisin hommissa. Mulla muksut kahisee myos ja meilla ei ole viela edes loma alkanut. HUH! Mitakohan se on sitten kun ollaan tytot yhdessa 2,5kk?

Merruli kirjoitti...

Maria: Minusta on niin hauska kuulla, että sinäkin nykyään rentoudut neulomalla! Hyvin ovat jo pari ensimmäistä lomaviikkoa elvyttäneet.

Ina:Pitsineule ja puuvillalanka kuuluvat minulla kesään. Ompelumojoa vielä odottelen, nostin jo kankaat näkösälle, jos vaikka auttaisi. Huoh, jaksamista sinulle lähettelen. Ei siellä ole mitään kesäharrastekerhoja tms.?