25.6.2013

Mummila-camping
 Vaikka juhannus alkoi suunnitelmien muutoksella, tuli siitä oikein mukava juhla. Juhannus oli Mummila-camping, rosvopaistia kilokaupalla, juustokakkuja kolmessa eri maussa, lasten ensimmäinen telttayö, aidot vihdat ja serkkuenergiaa ja tuli sitä superkuutakin vilkaistua. Pitkästä aikaa teltassa nukkuneena eli valvoneena voin sanoa, että linnut todella karjuvat aamuyöllä ja teltassa on aina lopulta vähän nihkeää, mutta silti niin hauskaa.

Even though our Midsummer festival celebration started with a change in plans, it became a really nice Midsummer. We ate kilos of Rosvopaisti ( a special roast made in an earth pit. In the photo the foil package is on the earth pit, the packages with roasts within are under the soil and the fire), first harvest potatoes, salad fresh from my mum's garden and three types of cheese cake. We slept in a tent just for the fun of it, went to Sauna with boughs of birch (vihta) to bath the traditional way and watched the kids play with all their cousins and had a view of the super Moon.

4 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Voi teidän vauvaa,
ihana neiti jo.

Taina kirjoitti...

meille tuli tänään postissa teltta, kohta päästään pihaan yöpymään. :)
ihania kesäisiä kuvia ja tunnelmia täällä!

Merruli kirjoitti...

Rva Pioni:Hän sanoo, että "minä olen äitin vauva" ja se samainen vauva oppi juuri polkemaan pyörällä ja tekee 60 palan palapelejä. Niin kultainen 2-vuotias, neiti ja vauva yhtäaikaa.

Taina:Teillä alkaa harjoitusleiri varsinaista reissua varten? Tällä kertaa lainattiin teltta siskon perheeltä, mutta laitettiin oman hankinta harkintaan.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä iloitsen jo valmiiksi siitä, että tiedän, että tulossa on ainakin yksi telttayö. Kesä ilman telttayötä ei ole kesä eikä mikään.