13.4.2013

Arkihaasteita


Korvissa suhisee ja puhisee. Kodin äänimaailmaa hallitsee tällä hetkellä keittiössä pöhisevät kuivatustuulettimet. Samaan ilmiöön liittyvät käsitiskikasat kodinhoitohuoneessa, kahvin- ja vedenkeitin evakossa ja kasa keittiökaapistoja olohuoneessa. Koko koti on pieni poikkeustila. Poikkeustilaa edelsivät yhden lapsen vyöruusu ja toisen lapsen vesirokko. Onneksi kevätvalo auttaa jaksamaan poikkeustilatkin, mieli on kaikesta huolimatta hyvä ja iloinen. Tämän päivän vesisateessa luotan jo lumien sulamiseenkin.

Some leakage in the kitchen and chicken pox have made the everyday a bit challenging lately. But finally the Spring is coming and I feel cheerful.

4 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Mika moisen poikkeustilanteen on aiheuttanut? Onko mulla mennyt jotain ohi?!?!? Toivottavasti puhinat ja suhinat loppuu pian ja poikkeustila palautuu normaaliksi. Pikkupotilaat tuommoisessa yhtalossa ei ole kovinkaan kiva asia. Tsemppia kovasti halien kera jaksamiseen. Onneksi kesaa kohti mennaan ja valoa tulee koko ajan enemman.

Maria kirjoitti...

Voi ystävä!Ymmärrän.Meillä oli tuo sama putkien takia hetki sitten.Voimaa jaksaa ihan pian tiskit ulos ja aurinko lämmittää.Olet urhea arjessasi.

coco kirjoitti...

thank you. i am ok and not much damage this time.
thanks for thining of us.

Merruli kirjoitti...

Ina: tiskarin poistoletku oli ollut asialla ja oli siellä kait jotakin rakennehäikkää myös. Pöhisee vielä määrittelemättömän ajan.

Maria:Kiitos ihanasta mielikuvasta, ulkotiski kuulostaa oikein mukavalta!

coco: Oh good! That was definitely good news.