20.8.2012

Kesään ja takaisin

Menneen kuukauden aikana on lomailtu ja lopetettu lomailu. Käyty ihastumassa Yyteriin, oltu melkein kuin etelässä kesäisessä ja tultu takaisin syksyyn. Viikoissa on nyt uusi rytmi, joka hakee vielä uomaansa. Yksi arkipäivä jätettiin minulle ja pienimmälle rauhaksi ja kodikkuudeksi, vaikka hyvähän hänellä mummin hoivissa. Kotihitauteen tottunut minä ihmettelee työasioiden määrää yhdessä päivässä, mutta myös innostuu, heittäytyy ja iloitsee. Hyvä siis minullakin.

To the holidays and straight back to autumn. Our last week of Summer vacation we spend on the Finnish coast i Yyteri. Now I'm back to work, kids to school and our youngest spends my working hours at the granny's.  A lot has changed, but there are also good sides to this all! We are all alright.

4 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Ihana kuulla etta teilla on uudet kuviot lahteneet mukavasti kayntiin lomailujen jalkeen. Yyteri on ihana paikka!

Ilona kirjoitti...

Hieno kuva tuo ensimmäinen.

Olen kaivannut sinua tänne. Mukava lukea kuulumisia nyt.

Maria kirjoitti...

Kiva kun tulit lomilta!Mulla oli jo ikävä.

Merruli kirjoitti...

Ina:Toistaiseksi sujunut ihan mukavasti, toivottavasti jatkossakin. Yyteriin olisi voinut jäädä pidemmäksi aikaa.

Ilona:Kiitos tervetuliaisista! Nuorimmainen rakastui mereen ja päätyi jokaisella rantakävelyllä lopulta veteen asti. Minäkin olisin voinut istua rannalla loputtomiin.

Maria:Kiitos, että saat tuntemaan olon tervetulleeksi, kaivatuksi. LOma oli tarpeen ja niin hyvä, mutta niin on arkikin.