13.6.2012
Tässä vaiheessa kasvukautta on joka vuosi aivan varma siitä, että sato epäonnistuu. Syötävät ei tunnu kasvavan riittävän nopeaan, kaiken maailman tuholaisia lentää, ryömii ja lymyää joka paikassa, eikä koskaan tiedä onko seuraava yö kasveille liian kylmä. Yleensä heinäkuussa voikin sitten jo ihmetellä kasvimaan täyteyttä ja miettiä käyttötarkoituksia villiintyneille salaattiriveille ja ylituotantoon taipuvaisille kesäkurpitsoille - toivon niin käyvän tänäkin vuonna. Onneksi minulla on erinomaisen innostunut kastelumestari, joten kastelusta ei ainakaan tule kynnyskysymys.

At this time of the gardening season one is very sure that all the work in the garden has been for nothing. The eatables don't seem to grow, there are more pests than one can count flying and creeping around and you never know when the frost hits. On the other by mid July one usually is thinking new ways of using salad greens, or thinking how to enjoy all the zucchini. I hope that happens again this year. Well, at least the watering business in the garden is in good hands.

6 kommenttia:

coco kirjoitti...

i would so love to have that watering business little one in my garden. i am sure it will be fun and good company i would enjoy more than anything else.
can't wait for my own tzucchini to be harvested too.

adoreble picture you made here.

virkattu lintu kirjoitti...

Kastelumestarilla on ihanat auringon väriset vaatteet :) Kauniit kuvat muutenkin, näin kerrostalossa asuvana on aina niin mukavaa katsella puutarhatunnelmia.

Ilona kirjoitti...

Niin ihana kastelumestari sinulla siellä!

Maria kirjoitti...

Voi ottaisin ilomielin ylimääräiset kesäkurpitsat tänne:D
suloinen pikkuisesi ja lippis hänen päässään

Kirjailijatar kirjoitti...

Kastelumestarilla on totisesti mestarin otteet! Se on jännä, miten lapset aina nauttii kovasti kastelusta. Ja mahtavaa, jos satoa tulee noin hyvin :)

Merruli kirjoitti...

coco:I hope you have some nice zucchinis developing there!

virkattu lintu:Tuo lakki ja haalarit ovat suosikkejani.

Ilona:Hän on yllättävän hyvää kasvimaaseuraa.

Maria:Hih, laitan postiin kesäkurpitsoja jos ylituotanto uhkaa ;o) Tein muuten viime viikolla kesäleipää ja koko perhe tykkäsi. Kiitos siis ohjeesta!

Kirjailijatar:Vesirännin suulla on myös mukava leikkipaikka, ainakin näin sadepäivinä. Veden lotraaminen on selvästi lempipuuhaa.