18.5.2012

Sisällä




Pari sadepäivää tähän vaiheeseen kevättä ovat oikein tervetulleita. Multaan piilotetut siemenet tarvitsevat kosteutta ja puutarhaihmiset sisäpäiviä.

Helatorstai kului minulla ompelukoneen äärellä. Luulin surauttavani pikapikaa paidan, mutta kyseessä olikin ompelua isolla oolla. Suuri Käsityö-lehden 4/2012 röyhelöpaita oli nimetty helppokaavaksi, mutta tuota määrettä en aivan eilisen perusteella allekirjoita. Paidassa oli alavaroja, poimutusta, piilovetoketju, muotolaskoksia ja muuta pientä. Koko päivä tuohon kului ja koko on mallia niukka, vaikka valitsin mittataulukosta itselleni reilun koon. Onneksi kotiyleisö kiitteli lopputuloksen. Hame ja korkokengät on jo katsottu paidan seuraksi, sillä huomenna se testataan tositoimissa tyttöjen balettinäytöksessä. Seuraavaksi voisin ommella jotain oikeasti helppoa.

These couple of rainy days have been useful ones as well for the garden as for the gardener. The seeds get water and the gardener gets time inside the house. I spend yesterday sewing for myself. The pattern was labeled as easy but I disagree. However, the result is wearable and I need something nice for tomorrows Spring concert of the ballet school.

7 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihana♥
Onnea esitykseen!

Finn kirjoitti...

better than wearable, i think it's very beautiful!
heavily rainy days here, in greece, too; wintery almost, but just for one weekend! ;)

Satu kirjoitti...

Kaunis tuli, oi! Selvisit haasteista! Mäkin tarttisin jonkun helpon kaavan...kesämekon...

Meillä on sunnuntaina tyttöjen tanssit, pienellä hiphop ja isommalla jazz. Toivottavasti teillä oli ihanaa!

Ina kirjoitti...

Jos toi oli niitten helppokaava niin mitakohan ne muut on? Superhaastava? ongelmien ongelma? Unohda minut- kaava? Kaunis paita on kaikista haasteista huolimatta. EI muuta kuin nauttimaan balettiesityksesta.
Hyvat viikonloput teille!

coco kirjoitti...

have your seed germinated yet?
today i noticed my cardiospermum sprout and on the other pot....there is something big sprout, i think it is your zucchini!! i am so excited and glad to see it.

Kirjailijatar kirjoitti...

Todella kaunis paita, kelpaisi tännekin :) Minä olen eläissäni ommellut yhden paidan...eikä siinä olet röyhelöitä.

virkattu lintu kirjoitti...

Onpa kauniin ja keveän näköinen paita! Minunkin hyllystäni löytyy samanlainen purkki kuin alakuvassa, kiva idea laittaa siihen kukkia.