3.4.2012

Väärä ajoitus

Onhan se valkoinen kaunista, mutta ajankohta on täysin väärä. Lunta tuli meille eilisen aikana 30 cm. Jos nyt asiassa suostuu jotain positiivista näkemään, niin lumi suojaa viime viikolla esiin sulaneet laventelit, kevätkurjenmiekat ja tulppaanin alut. Niin, ja minä taidan sittenkin ehtiä tomaatinkasvatukseen. Ilmoista on turha valittaa, mutta nyt tekee vähän mieli.

I admit it's beautiful, but the timing could have been better. Yesterday we got 30cm of fresh snow, that's a lot even in here. The only positive side to this is, that the snow will protect the lavendels, irisis and tulips from freezing.

3 kommenttia:

violet kirjoitti...

Sain eilen töissä käsiini Hesarin ja siinä oli tosi lohduttomia lumikuvia Tampereelta. Tuli ihan paha mieli ystävien ja vanhempieni puolesta kun olimme jo moneen kertaan puhelimessakin iloinneet että alkaa talvi väistyä.

Reetta kirjoitti...

Meidän pihaamme pölähti yli puoli metriä lunta. Valkoinen pääsiäinenhän lienee kaikkien suomalaisten toivelistalla... Ai eikö? Ainoa hyvä puoli oli, ettei tarvinnut lähteä kuntosalille. Kyllä täällä jo toivotaan, että lumi sulaisi pois!

Merruli kirjoitti...

violet:Kunnon takapakki tuli kevääseen. Onneksi aurinko sulattaa tuota kurjuutta jo hyvää vauhtia.

Reetta: Lähempänä 40cm oltiin täälläkin. Vähän on liikaa valkoista meikäläisenkin makuun. Taisi kevät viivästyä ainakin viikolla.