8.1.2012

Pakkanen piirsi


Pakkanen piirsi pihaan viivapiirroksia, taiteili jääkiteitä, ripusti oksille kimalteen. Houkutteli auringonkin katsomaan.

Mr Frost drew the yard anew. Linedrawings in black and white, skillfully cut snowflakes, hang ornaments into each branch and straw. Even called the Sun to have a look.

8 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Niin kauniit kuvat, ihana että otit ne ja sait tämän kauneuden talteen. Oli kyllä mahtava aamu ja iltapäivä -- pakkanen, aurinko, kirpeys. Näitä lisää!

Maria kirjoitti...

Voi miten kaunista.

Kirjailijatar kirjoitti...

Aivan ihanat kuvat. Onneksi kuvasit talven virkkaamat pitsit, sillä minä ryökäle vaan kökötin sisällä koko kauniin päivän. Kiitos.

Finn kirjoitti...

Happy new year, Merruli,
i wish you all the best!

just to let you know how much i enjoy being here, at your place, and to thank you for writing also in english. Kiitos!

aleksandra kirjoitti...

Tosi upeita kuvia :) nyt on ollut kyllä niin kauniita pakkaspäiviä!

Lissu kirjoitti...

Hyvä kamera, taitava kuvaaja ja mahtava tulos! Nyt sataa hiljalleen lunta. Kokeilin kuvata, mutta minun kamerani ei ole tarpeeksi hyvä, enkä taidoistanikaan ole varma. Maisemasta ei onnistuminen ainakaan ole kiinni.

Omenaminttu kirjoitti...

Kyllä lumi ja pakkanen piristävät. Upea valo ja ihana lumi kauniissa kuvissasi!

Ina kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Me taalla Bostooniassa viela odotellaan lunta ja kuurankukkia. Mina kaipailen lunta ja muut pitaa mua hulluna. Noh, minka suomalainen voi luonteelleen. Lunta haikaillessa voin siis tulla ihailemaan ottamiasi valokuvia. Haleja!