9.11.2011

Rikke Con rit


Rikke- hattu ja Risto Isomäen Con rit kilpailevat ajastani. Onneksi tässä kirjassa on paljon tekstiä yhdellä aukeamalla ja Rikke-ohje helppo, joten välillä voi neuloa ja lukea samaan aikaan. Toimintoja on pakko yhdistää, jos haluaa tietää, miten hirviöjahdissa käy ja pipokelitkin lähestyvät. Oman aikansa tarvitsevat nuhaiset pikkupotilaat. Kyllä tämä selvästikin on marraskuu. Sen huomaa jo nenäpaperin kulutuksesta.

The Rikke hat and an ecothriller by a Finnish author Risto Isomäki are competing of my time. At times I'm even knitting at the same time as reading. However my kids are the winners of this game. The both younger ones are down with cold so they need the most of my time at the moment.

6 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Hyvän väristä lankaa! siis pipoako teet? Haluaisin jonkun helpon pipon ohjeen yhtä pipoa koitankin jo mutta en ohjeella. Eli lopputulos ei välttämättä toimi:)

Anu

Kirjailijatar kirjoitti...

Minäkin yritän yhdistää aina monta asiaa, vaikka mieluiten tekisinkin ihan paneutuen vain yhtä kerrallaan.

Katselin monta postausta kerralla, kaikissa kuvissa on niin kauniit sävyt.

Mirva kirjoitti...

Ohhoh, olen yrittänyt mutta en ole vielä päässyt luen ja kudon yhtäaikaa -mestariksi! Paranemisia teille sinne. Kuvassa on niin kaunis marraskuun valo.

Maria kirjoitti...

Marraskuu on nenäliina kuukausi kaikkineen!Sanoit sen niin hyvin.Voi kun osaisin kutoa-mummonneliöt onneksi vihdoin hallussa...niitä tässä virkkailen hissukseen juuri sohvan kulmassa.Halit ja terveiset nallukan halittelijalta !Se on mieluinen pikkuiselle.

pikkujutut kirjoitti...

Voi, onnistuisikohan tuo minultakin.Neuloa en osaa, en yhtään. Meillä marraskuun huomaa siitä, että villasukat on kaivettava esille iltaisin, päivällä vielä tarkenee paljain jaloin.

Merruli kirjoitti...

valloittava valkoinen: tuo lanka on odotellut jo vuoden, oli katsottuna sormikasohje sitä varten, mutta nyt siitä tosiaan tulee pipo. Linkissä on englanninkielinen ohje pipoon.

Kirjailijatar:Jos ei olisi aina niin montaa projektia vaiheessa, voisi ehkä opetella keskittymään yhteen kerrallaan, mutta mitäpä sitä luonteelleen voi.

Mirva:Ei onnistu neulominen jokaisen kirjan kanssa. Ja luulen, että sekä neule- että lukuvauhti kärsivät toimintojen yhdistämisestä, mutta eipähän tarvitse valita kumpaa tekee.

Maria:Olen aivan varma, että kutominenkin sinulta onnistuu! Olisiko jostakin tyttäristäsi opettajaksesi kutomiseen? Nettimaailmasta tiedät ehkä Alicia Paulsonin, hänhän opetteli pitkällä sairaslomallaan muistaakseni sekä virkkaamisen että neulomisen.

pikkujutut:Pipo-ohjeen vaikein kohta on siinä käytetty saksalainen luontitapa, mutta sen voi korvata tavallisella luomistavalla, mutta netin videoista opettelin minäkin kyseisen luontitavan. Kokeile ihmeessä!