1.10.2011


Lokakuu, eipä uskoisi. Tänään vihdoin viimeiset kesäkukat maljakkoon ja kanervat näyttämölle, osa kasveista siirtyy äidin kellariin. Rosmariinin ruukutin sisälle siirrettäväksi Nämä kaksi päivää ovat olleet kauneinta syksyä. Värit ovat voimakkaimmillaan ja säätilasta selviää villatakissa. Tummat sävyt yritän siirtää mielen pohjalle, ehkä ensi viikko vapauttaa niistä tai antaa niille nimen.

I almost can't believe that it's already October. Finally today I cut the last of summer flowers into a vase and planted the heathers. I potted the rosemary in order to take it inside for the winter, even though I think it won't survive the dry air inside the house.

4 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Upea tuo yläkuva, ja tosiaan, hienoja päiviä on ollut. Luin myös edellisen aiemmin, ja niin kuin moni muukin, huolestuin. Toivottavasti huolesi olivat turhia, tai ainakin helpottavat. Hyvä, että koetat ajatella positiivisesti, mutta kyllä surrakin saa, jos siihen on syytä. Voimia ja halauksia.

Rouva Kameleontti kirjoitti...

Toivon todella, että vapaudut tummista sävyistäsi, et kaipaisi kolmen pienen äitinä nyt mitään nimiä niille. Voimia!

Solen kirjoitti...

Kaunis kukkakimppu ja koko kuva, ihana valo siinä. Meilläkin on ollut ihan mahtavat viime päivät sään puolesta. Aurinko on paistanut hurjasti, tuntuu, että viimeiset kunnon säteet ennen talvea.
Meilläkin huomenna laitetaa pihaa talviteloille ja koitan miettiä mukuloilleni hyvää talvehtimispaikkaa. Ehkä täytyy viedä ne anopin kellariin, jos ne siellä selviäisivät talven yli.
Rutistus sinulle!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania kuvia! Hyvää syksynjatkoa!!