7.6.2011Lämmin päivä, kellon mukaan näköjään jo eilinen. Unien jälkeen huominen tämä päivä kuulemma vielä kuumempi. Minut löytää varjosta, talon pohjoispuolelta, villalankaa hyppysissä, hyttysiä huitomasta. Olemme siirtyneet ulkoruokintaan, loppuviikkoa kohti aamupaloja myöten, jos vain suostun rahtaamaan astioita edestakaisin. 

Piti kylvää lisää salaattia, mutta eihän se suostu näissä lämpötiloissa itämään. Lasten lomariemu sen sijaan itää varmuudella auringossa.

A really warm day, actually yesterday already. Tomorrow after some hours of sleep will be hot and sunny they say. You' ll find me in shade, at the north-side of the house, knitting on some wool.
 I wanted to sow some salads, but I'll have to wait till the heat-wave passes by.

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

rakastan tätä ulkoruokinta-aikaa:D
terv mamma pihalta kahvimukin kanssa ja ihan juuri fillarin selkään hyppäämässä ja töihin vielä hetkeksi...nauti sinä tästä päivästä♥

Rva Pioni kirjoitti...

Ulkoruokinta ja se että varjossa tarkenee on niin ihanaa. Hyvää oloa sinne talon taakse varjoon.

outi kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta tuo teidän elonne. Syreenitkin kukassa siellä. Täällä on ihan mahdoton tuuli koko ajan, se syö halteeltä pois parhaan terän. Ja estää ulkoruokinnan; kipot eivät meinaa pysyä pöydillä.

Merruli kirjoitti...

Maria:Voimia työpuurtamiseen hellesäällä! Onneksi lämpöä ja kesää riittää myös aamu-ja iltahetkiin.

Rva Pioni: Ulkoruokinta on hauskaa, vaikka askelia tuleekin keittiöstä pitkälti. Lapsia on turha yrittääkään keittiön pöydän ääreen. Ihanaa lomaa sinulle!!

Outi:Syreenien kukinta jää näillä helteillä aika lyhyeksi, mutta tuoksu on upea! Tulee täälläkin niin että eteläpihan kukat on pinteessä, siksikin tuo pohjoispuoli taloa on mukava kun tuuli ei osu. Pöytäliina pysyy pöydässä vain pyykkipoikavirityksin.