1.3.2011

Lintuja Meksikosta

Tarvitseeko kotiäiti kalenteria, varsinkaan kalenterikirjaa? Varmasti selviäisin keittiön seinäkalenterilla, mutta satun pitämään liikaa muistikirjoista. Pidän myös suuresti Geninne Zlatkisin taiteesta ja linnuista.  Lähituotetun kalenterin sijasta, kalenterini matkasi Meksikosta ja saapui viime viikolla neljän viikon odottelun jälkeen. Odottelu kannatti, koska kalenteri on  hurjan kaunis ja siinä on riittävästi  sivuja vapaille muistiinpanoille. Kalenteriini merkitsen tulevien tapahtumien lisäksi myös vauvan saavutuksia ja tärkeitä hetkiä, kuten hänen ensimmäisen hymynsä viime keskiviikkona, tai ensimmäiset ulkona nukutut päiväunet tältä päivältä. Maaliskuulle itseäni varten olen kalenteriin kirjannut:

Järjestä ja hinnoittele kirpputorille meneviä.
Tarkista siemenvarastot ja kylvä esikasvatettavia kasveja.
Tee ja lähetä kiitoskortit vauvaa muistaneille.
Ompele lisää sisävaippoja. 

I love notebooks and I love the art of Geninne Zlatkis. Last week I received my copy of her aviary calender. At this stay at home phase of my life there aren't too many things to write down and about, but I like to note the new skills and important dates of our baby girl, like her first smile last week or her first nap outside today.


8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tuo kirja on kaunis!Itselläni Coelhon kalenteri mutta tuo on ihanampi menen tullen.Kirppis ajatuksia täälläkin Valtterille kuun lopulla-ihania vaunuiluhetkiä ♥

Merruli kirjoitti...

Maria: Minä sain kirppispöydän paikalliselle suositulle kirppikselle vasta toukokuulle, mutta läpikäytävää tavaraa on kertynyt niin paljon, että parempi aloittaa jo nyt hiljakseen. Coelhon kalenteri on muistaakseni ihanan värikäs.

Niina kirjoitti...

On kyllä kaunis kirja!
Minä en ole koskaan osannut pitää muistikirjaa..nyt aloitin päiväkirjan,mistä piti tulla jotain muisti -ja päiväkirjan väliltä mutta ei sitten tullutkaan. Blogini on tainnut "viedä" sen muistikirjan tarpeen,muutakaan en keksi.

Mutta minunkin muistilistallani on kirppispöydän varaaminen ja tavaroiden läpikäyminen. Se on jokakeväinen juttu. Lykkään vaan sitä koko ajan tuonnemaksi,tavaraa on taas iso kasa enkä millään jaksaisi kantaa niitä kaikkia kellarista tänne..:)

Mirva kirjoitti...

Upea kalenteri! Omani on jäänyt unohduksiin kun bloggaaminen on lisääntynyt, on käynyt niin kuin Niinalle. Millaisia sisävaippoja teet? Meiltä saattaisi löytyä niihin imumateriaaleja.

Lissu kirjoitti...

Loistava kalenteri! Kauan odotit, mutta eikòs hyvàà kannata odottaa. Vauvelin odottamiseenkin menee aikas monta kuukautta! Kevàttà sinne kirppis-, siemen-, kortti- ja vaippahommeleiden keskelle.

Merruli kirjoitti...

Niina: Minulla on vaikka kuinka monta muistikirjaa ilman suurempaa logiikkaa, mieleentulevat kirjaan siihen mikä sattuu olemaan kädenulottuvilla. Päiväkirjaa kirjoitan satunnaisesti. Johtuen ehkä muistikirjoistani kalentereihin tulee yleensä aika vähän merkintöjä.

Toivottelenkin sitten hyvää kirppismyyntisaldoa!

Mirva:Minä taidan olla melkoinen hakopää, kun pitää kirjata melkein kaikki muistiin. Nuo muistivihot on minulle miltei ominaisuus. Jo lapsena aarteitani olivat vihkot ja paperit.
Jonkin sortin tarravaippoja pitäisi tehdä villisten sisään. Kiitos imumateriaalitarjouksesta, mutta luulen vanhojen varastojeni riittävän aika pitkälle.


Lissu: Tuo on kait aika tavallinen postinkulkuaika Meksikosta, saattaa kuulemma kestää jopa viisi viikkoa. Mutta hyvää kannatti todellakin odottaa, miltei joka sivulta löytyy erilainen lintu ja takasivulle sai signeerauksen kaupan päälle. Kevättä on todellakin jo ilmassa - kevätriemua sinullekin!

Liivia kirjoitti...

Voi hyvänen aika, en ole ehtinyt syntymäuutiseen! Erittäin lmpimät onnittelut Teille!

Selasin pitkälle taakse, levollista ja kaunista. Täällä vierailusta tuli hyvä mieli.

Merruli kirjoitti...

Liivia:Paljon kiitoksia onnitteluista!