17.1.2011

Kumma keliHanki on kumiseva kansi, kävelen kuin heikoilla jäillä. Puut satavat kilisevää jäätä, jotain mitä en ole kuullut ennen. Taivas tihkuu lätäköitä hangen pinnalle. Postilaatikko saa lasikannen, lapset leikkeihin suunnattomia lautasia. Valoa on turha etsiä, mutta toivoa voi.

The snow is covered with ice. The trees shake the glassof their branches with a rattling sound-something I have never heard before. It drizzles small ponds on the ice over the snow and there is no use to search light,  only greyness. A truly remarkable weather.

7 kommenttia:

frost kirjoitti...

Olipas kaunis kuvaus harmaasta päivästä!
Haluaisin kuulla tuon sateen kilinän. Sitä en kuullut täällä, mutta lasikansia kehittyi autonkin lasiin ja hangella oli kumiseva kansi.

Maria kirjoitti...

Voi miten ihanan ihana Tyyppi♥ilmestyi meille tänään hyllyn reunalle ihmettelemään ja odottamaan omaan kotiinsa pääsyäja pikkuisimman käsiä !!!Olet mestari.Aivan käsittämättömän suloinen nalle.Kiitos♥

Kirjailijatar kirjoitti...

Voi miten kauniisti kirjoitat, tuo hanki on kumiseva kansi ja puut satavat kilisevää jäätä. Kaunista.

Täällä on niin järkyttävän liukasta, että sattuu jalkoihin, kun kävelee.

Niina kirjoitti...

Juuri tuollaista oli meilläkin. Jäätä joka paikassa ja se hassu ääni ilmassa..tosiaan kuulosti siltä kuin jäätä olisi satanut! Jännä ilma ja parempi kuin pelkkä harmaa ilman hassuja ääniä ja jäätä:)

Lissu kirjoitti...

Runollista ja oikeaan osuvaa. Olen oikein tyytyvàinen, kun annan auton nukkua làmmintà talviunta seuratessani naapureiden autoilijoiden puuhia. Kaikista heidàn rapsutuksistaan huolimatta autojen ikkunoiden kohdalla on vain postimerkin kokoisia aukkoja. Eivàt jaksa hinkata enempàà ulos-nàkymispintaa.

HUVIlassa kirjoitti...

Minusta näissä (viime vuosien)säissä on jotain pelottavaakin, vähän kuin kuulisi luontoäidin murinan tai loukkaantumisen. Jos tarkkaan kuuntelee...!

Merruli kirjoitti...

Frost: Tuo jääsade puista oli minulle aivan uusi kuulokokemus, hetken jo mietin, miten äänen saisi tallennettua. Kamerassani ei ole videokuvaa, joten tallentamatta jäi.

Maria: Olipa hyvä kuulla, että posti löysi tiensä perille ja sisältö oli mieluinen!

Niina: Sitä jäätä todella tippui satamalla puista, huomasin pihatiellä, missä käveli koivujen alitse. Hieman hirvitti, että tuleeko isoakin könttiä niskaan, koska puissa oli myös lumikertymää.

Lissu: Pienet talviunet autolle tekevät hyvää ainakin omistajalle, säästyy moni vaiva. Tuli muuten tänään mieleen Geninnen blogissa olleesta karttakollaasi linnusta Lissu muuttolintu!

Huvilassa: Totta, ei tunnu säätila nykyään useinkaan luontaiselta, vaan aina on jonkun sortin poikkeustila meneillään. Meillä onneksi pienemmässä mittakaavassa kuin nyt vaikka tuolla Australiassa.