26.10.2010

Jäätynyt sade, jähmeä oloVaikuttaa siltä, että olen juuttunut oksiin. Ehkä se johtuu siitä, että kukkia ei ole kuvattavaksi. Tänään oksilla riippui kirkkaita jäähelmiä, oli kuin vesisade olisi pysähtynyt hetkeen. Kadut olivat liukkaita, kävelin tien sivustoilla toinen jalka ruohikolla, jotta en liukastuisi. Ilma oli harmaa ja pää pääkivusta raskas, jäin suosista kotiin, huomenna toivottavasti työkuntoinen.

I'm stuck with branches, maybe because there are no flowers to capture with my camera. Today the branches were glimmering with ice drops, just as if the rain had paused in a moment. My head was heavy with headache and I stayed at home, tomorrow I will hopefully be working again.

9 kommenttia:

piilomaja kirjoitti...

Teillä taitaa nyt olla se säätiloista ankein.
Pimeä, vetinen, kolea, ehkä vielä tuuli päälle.
SItten jos sen päälle on vielä sairaana...Toivon että olo helpottuu ellei sää muutukaan!

victoria kirjoitti...

I just discovered your blog through Magda's one. Just wanted to say it is lovely and will be coming back :) Hope the headache passes soon.

Rva Pioni kirjoitti...

Kauniiksi sanoiksi puet tämän. Minäkin liukastelin aamulla ylämäkeen. Ihme kun pääsin töihin asti?!

Rva Pioni kirjoitti...

Keittovilla on huovuttettua, tiivistä, muuta laskeutuvaa villaa. Ihan parasta. Tänääkin sitä oli päälläni.

Jonna kirjoitti...

Toivottavasti pääkipu meni jo ohi! Oksat on kauniita, sietää niitä kuvaillakin.

Syysleimu kirjoitti...

Täällä emme vieläkään ole saaneet lunta. Ja minä kun jo niin toivon sitä. Aamullakin täytyy aina kurkata ulos verhojen raosta, että joko joko.

Toivottavasti on pääkipu hellittänyt, pääkipu on kyllä todella tylsää, voin kuvitella, vaikken usein itse sitä sairastakaan, mutta hyvin läheinen ihminen kyllä usein.

Liina kirjoitti...

Saat otettua niin kauniita oksakuvia, että anna palaa!

Kirjailijatar kirjoitti...

Minäkin juuttuisin mielelläni oksiin ja juutunkin ja puihin ylipäätään. Ne ovat nyt niin kauniita. Olen muutenkin sellainen puiden suojelija, minut voisi varmaan kiinnittää kettingeillä puihin, kun en aina jaksa ymmärtää, miksi ihmiset kaataa puita.

Merruli kirjoitti...

Piilomaja:Sää ei muutu, mutta ei kyllä haittaakaan yhtä paljoa kuin tämä otsalohkojurnutus. Tänään jopa näkyi hetki aurinkoa!

victoria:Nice of you to leave a comment and it's a pleasure to gain new readers!

Rva Pioni:Vielä ei ole hiekoituksesta tietoakaan. Keittovilla kuulostaa hyvälle!

Jonna: Valitettavasti vieläkin jurnuttaa. Syksyllä oksat ehtii huomata, keväällä katse etsii maasta kasvun alkuja ja kesällä ei oksia näe lehdiltä. Eli taitaa olla paras oksasesonki meneillään.

Syysleimu: Meillä on käynyt lunta maassa pariin otteeseen. Valon määrään sillä olisi huima vaikutus. Toivottavasti tekin pian saatte lunta!

Liina: Voi kiitos, ja kiitos kun jätit merkin käynnistäsi.

Kirjailijatar: Puut ja linnut, olen molempien ikifani. Avohakkuuta karumpaa näkyä saa Suomessa hakea.