12.9.2010Kurkussani on tuollainen -poikittain. Tai ainakin vahvasti siltä tuntuu. Perjantain oppitunteja vaivannut äänenmurrokseni on saavuttanut huippunsa ja olen luontainen basso. Huomenna mitä ilmeisemmin sairaslomalla oleva basso. Jo kolmas viikko, joka alkaa näissä merkeissä, mutta ensimmäinen jolloin minä olen se, joka potee. Onneksi on Siilin eleganssi, keskeneräisiä neuleita ja mies, joka vei lapset sirkukseen.

I have that in my throat -or at least that spiky feeling. This Monday it's me at home having a cold.

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Nyt on sitten välttämätöntä olla hiljaa ja mietiskellä asioita rauhassa. Lapsia pitää käskeä elekielellä, mutta mies onneksi ymmärtää vaimoaan ilman sanoja ;). Ei kannata säntäillä töihin liian aikaisin, sillä vain pidentää taudinkulkua - nimim. kokemusta omaava puhetyöläinen...

Liivia kirjoitti...

Meillä oli juuri lauantain kylässä Siilin eleganssista kiivas väittely. Ainakaan se ei jätä ketään täysin kylmäksi.

Ilona kirjoitti...

Voi, toivottavasti toivut pian. (Tai ei kai sinne töihin välttämättä ole niin kiire, mutta muuten...)

Meidän piti mennä sirkukseen, mutta valitsimmekin elokuvan. En tiedä, oliko hyvä valinta, mutta ei se mitään.

outi kirjoitti...

Voi surkia. Ihan sama täällä. Ei tervettä päivää tässä huushollissa sen jälkeen, kun työt alkoivat. Kovin sissi tainnut olla tuo yks vee, joka poti elokuulla vain 2 päivää. Kurkkuvaivat ovat viheliäisiä. Mulla auttoi se viime viikonlopun loma, mutta kovilla ollaan edelleen. Tänään ääni kesti 08-14. Tulkitsen sen hyväksi merkiksi; jospa se joskus loppuu. Se tauti. Bassoillaan yhdessä.:) Ja pikaisia paranemisia!

Merruli kirjoitti...

Miia: Tekee tälle talolle välillä ihan hyvää, että äiti vaikenee. Väittäisin, että eilen illalla meidän yleinen melutasomme oli jopa tavallista matalampi -ehkä minä olenkin kovaäänisyyden alkulähde ja syy...Ii tykkää suunnattomasti kun kiitän häntä taputtamalla ja muutenkin elekieli kelpaa paremmin kuin eelle.

Liivia:Olen ehkä puolessa välissä kirjaa. Toistaiseksi olen pitänyt, mutta en mitenkään varauksetta. Paljon hyviä ajatuksia ja yhteiskuntakritiikkiäkin, mutta välillä hiukan teennäisesti. Ehkä todella älykäs ihminen ajattelee kuten kirjan hahmot...?

Ilona:Onneksi tällä kertaa lääkäri määritteli, koska voi harkita töihin paluuta, joten ei tarvitse koko ajan miettiä joko pitäisi. Itse olin ihan tyytyväinen kun ei tarvinnut tällä kertaa lähteä sirkukseen, vaikka yleensä ovat ihan mukavia esityksiä olleetkin.

outi:Ihanaa, että pienin on ollut tervein. Vauvaikäisen nuhat ja köhät on niitä ikävimpiä sivusta seurattavia. Olen nyt kolmatta päivää äänetön. Perjantaina pitäisi koettaa josko ääni kantaisi töihin ja takaisin. Pitää toivoa puolin ja toisin, että pääsee tästä taudista kunnolla eroon, ennen seuraavaa flunssahyökkäystä.