25.5.2010

Nupullaan/In Buds
Vaikka tämä kevät tuntuu menneen ohi pikakelauksella kuin pendolinossa istuen, on moni kasvi vielä nupullaan, aloittelemassa loistoaan. Vielä ehdin mukaan, vielä ehdin nähdä ja iloita.
This spring has gone by like in fast forward. Luckily there are still flowers and shrubs budding. I still have a change to catch the May, feel it, see it and smell it.12 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Mielettömän värisiä ja kirkkaita kuvia! Saako muuten kysyä mikä kamera sinulla on? Olet todella hyvä kuvaamaan.

Outi kirjoitti...

Sanopa muuta; vauhti on ollut hurjaa. Mutta koitetaan me vähän hitaammatkin ehtiä mukaan. Herkkiä kuvia!

Rva Pioni kirjoitti...

Ihania! Kyllä kaikki on vasta niin nupuillaan, että mukaan ehtii hyvin. Koeta karistaa kouluväsymys pian niskoiltasi niin pääset nauttimaan.

Reetta kirjoitti...

Kaunista. Miten kukkia voikin aina vain kuvata ja ihastua kuviin yhä uudestaan? Luonto on ihmeellinen. Onneksi sen vauhtiin ehtii hypätä vielä kesälläkin. Mulla menee usein juhannukseen, ennen kuin ehdin ihmetellä luontoa. Toivottavasti tänä kesänä ehdin kelkkaan aiemmin. Ja sinä myös :-)

Merruli kirjoitti...

Riikka: Kiitos kauniista sanoistasi! Kamera, jolla kuvaan on Canon Eos 450D. Viime kesään asti näpsin Panasonicin digipokkarilla.

Outi:Onneksi hitaastikin ehtii mukaan ja vielä on kesä aluillaan, vaikka kevät laukkasikin ohi.
Eilen oli sateessa sopiva tauko ennen lasten iltapalaa ja aurinko paistoi puolisen tuntia. Oli juuri sopiva valokuvausväli siis...

Rva Pioni:Kasvimaa on onneksi jo aika hyvässä jamassa helaloman jäljiltä. Joskus on koulun loputtua vasta kunnolla ehtinyt ja päässyt kylvöpuuhiin. Kasvimaalla ja kukkapenkeissä väsymys poistuu.

Reetta:Kiitoksia. Ja saman kukankin voisi kuvata eri vaiheissaan ja eri valossa vaikka kuinka monesti. Eilen tuli kyllä vähän turhan monta kuvaa omenapuusta, mutta tämän vuoden kukinta on aivan ylimaallinen. Totta, usein vasta juhannuksena alkaa olla riittävän irti työstä ja väsymyksestä, niin että jaksaa nähdä, huomata ja touhuta.Toivottavasti ollaan kymmenen päivän päästä jo kyseisessä kelkassa!

Kirjailijatar kirjoitti...

Miten ne kukat ovatkin niin kauniita. Eikä sitä huomaa, jollei tunge silmiä tai objektiivia ihan viereen. Niin, että kiitos.

Riikka kirjoitti...

No niin just, sehän on se kamera josta minä olen haaveillut....:)

Tuikkis kirjoitti...

Viimeinen violetti on lempparini.

Satu kirjoitti...

Ihania kuvia, taas! Niin kiitäen etenee kesä, onnellista, jos edes jotain ehtii huomata.

Mary-Laure kirjoitti...

How beautiful. So delicate, so alive.

Merruli kirjoitti...

Kirjailijatar: Eikun kiitos itsellesi!

Riikka: Pitääpä tulla kurkkaamaan oletko jo saanut kameran...

Tuikkis: :o)

Satu: Kiitokset! Todellakin kesä on edennyt ja kohta jo juoksee pois, mutta on sitä huomattavaa onneksi riittänyt joka päivälle.

Mary-Laure: Thank you! The nature does it best and May especially.

coco kirjoitti...

what are lovely photos you take. So sweet that I want to sit here and just stear at your blog for a while. Thanks for sharing.

Love